DSİ Kartal Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen organizasyon, Bilecik Şeyh Edebali üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş   onuruna gerçekleştirildi. Organizasyona İstanbul Yörük Türkmen Derneği  Başkanı Faruk Şain, İstanbul Bilecik Kültür Turizm Dernek Başkanı Remzi Yılmaz, Dr.Hasan Hüseyin Ünal , Günören Dernak Başkan Yrd Halil Çakmak,A.Hakkı Gürses, Çengeller Dernek Başkanı Hatice Doğru,  Rıfat Doğru ,Adil Ceyhan  , Harmanköy Dernek Başkanı Zafer Dalkılıç,  Afyon Denek Başkanı  Naci Büyür, Afyon Federasyon Başkanı Ercan Karasör, Yunus Spor Klübü Başkanı Şükrü Yalkın, Ebru Güllük, Hüseyin Elmas , Bozüyük Yüksek Okul Müdürü  Faruk Akın  ve davetliler katıldı.

Program açılışında bir konuşma gerçekleştiren Bilecik Dostlar Grubu Başkanı ve Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Faruk Şahin, “bu organizasyonları bizler daha önce çok yaptık, çok da güzel tepkiler aldık. Çok kıymetli dostları bir araya getirdik. Aslında amacımız; özümüzde var olan, mekânları ısıtan bu tarz insana olan  hasretlerimizi hatırlamak, toplumun harcı olan kıymetli dostlarımızı biraraya getirerek kardeşlik ve dostluk havasını bir arada yaşama hissini gelecek nesillere aktarmak. Aynı zamanda da onuruna bir araya geldiğimiz kıymetli dostumuzu da halk ile bir araya getirerek onun  tecrübelerinden yararlanmak ve vatana her makam ve mevkide hizmetin en güzelini yaptığını karşılıklı fikir alışverişi ile teşvik edici olmak özendirmek. Emek verme aşkını gençlerimiz ile paylaşmaktır.” dedi.

Katılımcıların günün anlam ve önemine ilişkin  yaptıkları kısa konuşmaların ardından son olarak söz alan  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ibrahim Taş,”böyle bir toplantıya ilk kez katıldım. Doğrusu çok mutlu oldum. Sizin aranızda olmaktan da çok mutlu oldum.  Bundan böyle  bu tür buluşmalarda olmak isterim. Sizleri de Üniversitemizde ağırlamak isterim.” dedi Rektör Taş koınuşmasının devamında ise Üniversite hakkında birtakım teknik bilgileri paylaştı.

 Toplantı ,yenilen yemeklerin ardından karşılıklı samimi ve sıcak sohbet ile son buldu.


 

Editör: TE Bilişim