Cafer Elmas

Halk adamı Yaşar Tüzün, seçim çalışmaları kapsamında ilimizde köşe bucak gezip vatandaşlarla samimi ve sıcak ilişkiler kuruyor. Yılların verdiği siyasi deneyimle, girdiği her ortama uyum sağlayan, herkesin derdini dinleyip, CHP’nin vaatlerini anlatan Tüzün, ziyaretlerinde renkli görüntüler de veriyor. Yaşar Tüzün’ün Facbook hesabından yayınladığı son fotoğraflar sosyal medyada ilgi odağı olurken, Tüzün’ün iletişim gücünü gözler önüne seriyor.

Önceki gün Bozüyük’te esnaf ve pazar ziyaretleri gerçekleştiren Tüzün, pazarcı kadınların yanına oturarak onlarla birlikte domates biber ve köy ekmeği yedi. Seçim çalışmalarının arasında karnını da doyuran Tüzün oldukça keyifli görünürken, esnaf ziyaretleri sırasında da Tüzün’e yoğpun ilgi vardı. CHP’nin “1 oy da benden” sloganıyla meydanlara çıkan Tüzün’e esnaf ve pazarcılardan oy sözü verenlerle hatıra fotoğrafı çektirip sosyal medyada paylaştı.

Siyasi duruşu, sıcakkanlı yapısı, her kesimden vatandaşla rahatlıkla iletişim kurabilmesiyle öne çıkan ve seçime iddialı giren Tüzün’ün, vatandaşlardan gördüğü ilginin sandığa nasıl yansıyacağını ise seçim sonucu gösterecek.  

Editör: TE Bilişim