Geçen hafta Bilecik’i vuran kuvvetli dolu yağışı otomobiller başta olmak üzere binlerce araca zarar verdi. Ceviz büyüklüğünde doluya yakalanan araçların kaportalarında çok sayıda irili ufaklı göçük meydana geldi. Dolu hasarlarına çözüm sunmak için İstanbul merkezli RS firması ilimize bir ekip göndererek onarım işlerine başladı.

RS tamir servisinin Marmara Bölge Müdürü Hasan Akın, Bilecik’te tahminen 3000 aracın doludan etkilendiğini söyledi.  Türkiye genelinde 7 bölgede 55 bayilerin bulunduğunu belirten Akın, sundukları hizmetle ilgili şu bilgileri verdi:

“Zarar gören araçları, dolu hasarı konusunda uzmanlaşmış olan ekiplerimiz tarafından ‘boyalarına zarar vermeden ve orijinalliklerini bozmadan’ göçük çıkarma yöntemiyle tamir ediyoruz. Boyası kalkmamış göçükleri %100 onarım garantisi ve müşteri memnuniyetiyle tamir ediyoruz ve hizmetimize 5 yıl garanti veriyoruz. Dolu hasarının her ne kadar doğal afet olsa da sigorta kapsamına giriyor. Gerek sigortalı gerek sigortasız tüm araçların onarımlarını yapıyoruz. 5 kişilik bir ekiple Bilecik’e gelerek Küçüksanayi bölgesinde tuttuğumuz tamirhanede Bilecik halkına bu hizmeti sunuyoruz.”

Tamir ücretinin araç üzerindeki göçük sayısına göre değiştiğini belirten Hasan Akın, teslim süresinin yine göçük sayısına göre 1 veya 2 gün olduğunu söyledi. Akın, müşterilerden gelecek talebe göre yaklaşık 2 ay boyunca Bilecik’te kalacaklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim