Bilecik Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımda çalışan dolmuş ve taksi şoförlerine moral olması amacıyla hazırlanan moral destek paketleri, teslim edildi.

Bilecik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Hikmet Şenol ve belediye görevlileri, hazırlanan paketleri dolmuş ve taksi sürücülerine takdim etti.

Belediye Başkanı Semih Şahin, çalışma hakkında yaptığı kısa değerlendirmede, ‘’Korona virüs salgınını yaşadığımız bu günlerde, halkımızın ulaşımını sağlamak için özveriyle çalışan minibüs ve taksi şoförlerimize moral olması amacıyla Bilecik Belediyesi olarak hediye paketleri dağıttık. Daha önce de gerçekten büyük özveriyle çalışan ve görevleri başında olan sağlık çalışanları, jandarma ve güvenlik güçleri üyeleri, ceza infaz memurları gibi birçok meslek dalında çalışanlara moral destek paketlerini vermiştik. Bu anlamda bütün çalışanlara teşekkürlerimizi sunuyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

Sürücüler de gerçekleştirilen hizmetten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Semih Şahin ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim