Hastane yönetimi tarafından bahçeye yapılan otopark düzenlemesi vatandaşların takdirini toplarken, bazı usulsüz park eden vatandaşlar hastane güvenliği tarafından uyarılıyor.

Ne varki bu düzenlemeye karşın hastanede görev yapan bir doktorun aracını uygunsuz bir şekilde  112 Acil Servis ambulans girişine park etmesi  ve hastane güvenlik görevlilerinin de bu parkı uyarmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Doktor aracı olduğu belirtilen ve vatandaşlar tarafından fotoğrafı çekilip gazetemize ulaştırılan bu aracın iddialara göre sık sık bu pozisyonda buraya park ettiği belirtiliyor. 34 BE .... plakalı aracın sahibi olduğu iddia edilen doktorun ambulansların geçişini engelleyecek bir şekilde park etmesi vatandaşların tepkisini topladı.

Vatandaşlar, “bunu yapan doktorsa, vatandaş ne yapmaz. Yapılan otopark düzenlemesine rağmen bu araç uzun  süredir uygun olmayan yerlere park ediyor. Tüm vatandaşlar gibi bu doktorun da kurallara uyması gerekiyor. Hastane yönetiminin bu araç sahibi doktoru uyarması gerekir” diyerek tepki gösterdiler.

  

Editör: TE Bilişim