İlimizin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Doğuş Suni Deri - Kösele Fabrikası, her özel günde olduğu gibi bu yılda çalışanlarını biraraya getiren gece düzenledi.

1.Organize Sanayi Bölgesi’nin en büyük fabrikalarından olan Doğuş Suni Deri - Kösele, Fabrikası, daha önce Ramazan ayında verdiği iftar yemeği, 1 Mayıs’ta İşçi Bayramı’nı çalışanlarıyla kutlaması ve Kurban Bayramı’nda işçilerin aileleriyle birlikte katıldığı bayramlaşmayla törenlerinde geleneksel hale getirdiği yıllık eğlence etkinliğini bu yılda düzenledi. Fabrika  bahçesinde gerçekleşen eğlence etkinliği adeta düğün gibi olurken, DOĞUŞ çalışanları aileleri ile doyasıya eğlendiler.

Doğuş Suni Deri Kösele Fabrikası sahiplerinden Şermin Kahraman, çalışanlarına özel ilgi gösterirken onlarla birlikte oynadı dans etti ve birlikte yemek yedi. Abisi Şener Taylan ve eşi Nergül hanımla birlikte tüm çalışanlarını tek tek uğurlayan Şermin Kahraman, tam bir işçi dostu sanayici olduğunu bir kez daha gösterdi.

Fabrikanın sahibi Şermin Kahraman, çalışanların yılın belli günlerinde biraraya gelmesine ve önemli günleri birlikte kutlamaya özen gösterdiklerini belirterek, bu uygulamanın artık bir gelenek haline geldiğini söyledi.

Gerek manevi değerleri yaşatmak, gerekse çalışanların birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla bu tip organizasyonları yılda birkaç kez gerçekleştirdiklerini ifade eden Kahraman, bu tür organizasyonların çalışanları işine ve ailevi yaşantılarına daha iyi motive ettiğini söyledi.

Doğuş Suni Deri – Kösele Fabrikası’nın eski ve yeni tüm çalışanlarının biraraya geldiği gecede yenen akşam yemeğinin ardından yerel sanatçıların sahne aldığı Yıldırım müzik ekibinin canlı müziği eşliğinde eğlenen personel geceyi adeta düğüne çevirdi.

Editör: TE Bilişim