Emine Türksoy

İlimizin en köklü sanayi kuruluşlarından Doğuş Suni Deri - Kösele Fabrikası, her özel günde olduğu gibi bu yılbaşında da çalışanlarını bir araya getiren bir gece düzenledi. 1. Organize Sanayi Bölgesi’nin en büyük fabrikalarından olan Doğuş Suni Deri - Kösele, daha önce Ramazan ayında verdiği iftar yemeği, 1 Mayıs’ta İşçi Bayramı’nı çalışanlarıyla kutlaması ve Kurban Bayramında işçilerin aileleriyle birlikte katıldığı bayramlaşmayla takdir toplamıştı.

Fabrikanın sahibi Şermin Kahraman, çalışanların yılın belli günlerinde bir araya gelmesine ve özel günleri birlikte kutlamaya özen gösterdiklerini ve bu uygulamanın artık bir gelenek haline geldiğini söyledi. Gerek manevi değerleri yaşatmak, gerekse çalışanların birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla bu tip organizasyonları yılda birkaç kez gerçekleştirdiklerini ifade eden Kahraman, 2016 yılının Bilecik’e ve ülkemize huzur getirmesini diledi.

Doğuş Suni Deri – Kösele fabrikasının eski ve yeni tüm çalışanlarının bir araya geldiği gece, yenen akşam yemeğinin ardından canlı müzik eşliğinde eğlenilmesiyle son buldu.







Editör: TE Bilişim