İlimizin en eski ve köklü fabrikalarından Doğuş Suni Kösele fabrikasının çalışanları iftarda buluştu. Fabrikanın sahibi inşaat mühendisi Şermin Kahraman’ın da katıldığı açık büfe iftar yemeği fabrika bahçesinde düzenlendi.  Yemeğe fabrika çalışanlarının yanı sıra fabrika ile iş yapan bazı esnaflar da katıldı. Yemekte konuşan Doğuş Suni Kösele Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin sahibi Şermin Kahraman, çalışma arkadaşlarıyla birlikte, Ramazan ayının tüm Bilecik halkına sağlık, mutluluk, bereket, birlik ve beraberlik getirmesini diledi.

 

Bilecik’in en köklü fabrikalarından olma özelliğine sahip olan Doğuş Suni Kösele, 1958 yılında İstanbul’da kuruldu. Fabrika 1990 yılından itibaren üretimini  48.581 m2 alan içinde 14.135 m2 kapalı alana yayılan Bilecik Tesislerinde sürdürüyor. Ürün yelpazesinde; ayakkabılık, terliklik, çantalık, giyimlik, döşemelik, aksesuar ve çeşitli alanlarda kullanılan PU/ PVC kaplama, kuagüle ve suni kösele (neolit) bulunuyor.

 

Doğuş Suni Deri; Avrupa, Balkanlar, Ortadoğu, Afrika, Rusya ve Türk Cumhuriyetlerine dek uzanan geniş bir coğrafyaya ürünlerini ihraç ederken, 25’e yakın ülkeye ürün satan firmanın kurucusu Kemal Kahraman’ın “Türkiye ve Türk insanını en iyi şekilde temsil etme ve yurtdışında da öncelikli tercih edilen bir marka yapma”  hedefini kendisine ilke edinmiş.

 

Sıcak bir atmosferde geçen iftar yemeğinde tüm konuklarıyla tek tek ilgilenen Şermin Kahraman, çalışanlarıyla bir aile olduklarını ve bu duyguyu geliştirmeye çalıştıklarını söyledi. Daha önce Habertürk televizyonunda Prodüksiyon Müdürlüğü yapmış olan Şermin Kahraman, Fabrikanın üretim hattı ve çevre düzenlemesinde yaptığı yeniliklerin yanı sıra çalışanların motivasyonunu arttırmak için sosyal ve kültürel etkinliklere bundan böyle daha fazla yer vereceklerini dile getirdi.



 

Editör: TE Bilişim