PTT tarafından Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerine Ramazan Bayramı için ücretsiz tebrik kartı gönderme kampanyası başlatıldı. “Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden” isimli kampanyanın ilk gününde Bilecik PTT Başmüdürlüğüne gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdür Vekili Hicri Görgün, İl Müftüsü Necati Akkuş ve Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık birer tebrik kartı yazarak postaneye teslim ettiler.

Kampanyayla ilgili açıklama yapan Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar, amaçlarının milli birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Taşpınar; “28 Haziran 2016 tarihinde başlayacak olan kampanyamıza katılacak katılımcılara üzerlerinde “Size minnettarız” yazısı ve 4 tasarım bulunan kartlar ücretsiz olarak verilecek olup, katılımcılar kartlarını yazdıktan sonra yine PTT işyerimizde bulunan ve 127 adet Polis ve Jandarma karakolunu belirten listeden kartlarını göndermek istedikleri karakolu seçip yazacak, yine ücretsiz olarak PTT gişe görevlilerine teslim edeceklerdir. Türkiye’nin bütün PTT İşyerlerinden gönderilecek olan bu kartlar bayram öncesi 4 Temmuz 2016 Pazartesi (Arefe Günü) varış adreslerine topla halde teslim edilecektir” dedi.

Dileyen tüm vatandaşlarımız PTT Bilecik Merkez şubesine giderek bayram tebrik kartlarını yazabilir ve canları pahasına vatan savunması görevini yapan kahraman güvenlik güçlerimize yalnız olmadıklarını söyleyerek moral desteği sağlayabilir.


Editör: TE Bilişim