Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Bilecik İl Başkanlığı tarafından Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Vatan Savaşından Milli Hükümete Atatürk Devrimleri ve Çıkış Yolu' konulu konferansa katıldı.

      Genel Başkan Doğu Perinçek,1968’li yıllardan beri Amerika’ya karşı verdikleri mücadelenin sonuç vermeye başladığını belirterek artık Amerika’nın Türkiye’de iktidarlar kurumayacağını vurguladı.

     Perinçek, artık onlarında Türkiye gerçeklerine teslim olduklarını belirttiği konuşmasında özetle şöyle konuştu:

"Değerli arkadaşlar, Türkiye kendi yalın 72 yıldır yaşadığı gerçeği ile yüz yüze getiriliyor. NATO bizi koruyan örgüt, NATO ülkeleri bizim müttefikimiz diye ezberletilmişti. Şimdi büyük hakikatle Türkiye karşı karşıya kaldı. NATO Atatürk’ü hedef tahtasına koydu. Alenen bütün dünyaya ilan etti. NATO başlarında Amerika tabi PKK’ya 4 bin tır silah veren örgüt.60 bin kişilik bir orduyu donatacak silahı ABD yani NATO PKK’ya veriyor. NATO silah ile bize tehdit yönelten bir örgüt. Türkiye’de darbeler yapan, kan döken… PKK gibi, IŞID gibi FETÖ gibi terör örgütleri aracılığıyla bize silah doğrultan yer altı örgütüdür. Dönemin Fransa başbakanı demişti ki; NATO bizi koruyan bir örgüt değil, NATO; Amerika’nın Avrupa ülkelerini denetleme örgütü. İşte 15 Temmuz gecesi biz bu örgüt ile tanıştık ve bir Türk-Amerikan savaşı oldu o gece. Ve o savaş hala devam ediyor. Ama Türkiye artık bütün bu tecrübelerden sonra, bir karar sürecinin içerisine girmiştir. Bu süreç ne zaman başladı? Bu süreç Silivri duvarlarını yıkarak başladı. Türkiye NATO’nun zincirlerini Silivri’nin duvarlarını yıkarak kırdı. Arkasından Türkiye Amerika’nın FETÖ darbesini ezdikten sonra bölünmeyi kabul etmedi. Arkasından Türk Silahlı Kuvvetleri PKK’yı hendeklere gömdü ve NATO planlarını yerle bir ettik. Bu Vatan Partisi’nin programıdır.

     Artık Türkiye’de Amerika’nın iktidarları belirleyemeyeceği bir döneme girmiş bulunuyoruz.1968’lerden beri verdiğimiz mücadele açtı yolu bizlere. Vatan Partisi 50 yıllardır Türkiye’ye Amerika’nın müttefikimiz olmadığını anlatıyor. Bunun için karar sürecinden söz ediyoruz. Silivri duvarının yıkılması bir karar, FETÖ’ nün üzerine yürünmesi bir karar, PKK’nın hendeklere gömülmesi bir karar. NATO bize bağımsızlık vermiyor, bağımsızlığımızı yok ediyor. NATO bizim vatanımızı parçalamak istiyor. NATO bizim ekonomimizi tahrip ediyor.

Öyleyse çözüm Türkiye’nin bu dayatmadan kurtulmasıdır. Şimdi ben Türkiye’yi tanımlıyorum; Atomu parçalayabilirsiniz Türkiye’yi parçalayamazsınız! Alın size bir kanun. İşte Vatan Partisi bu kanunu tespit etti.”

CHP'ye Seyit Rıza Eleştirisi

     Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli İl Başkanı Ali Rıza Güder'in  Seyit Rıza anma törenine katılarak  "1938 Dersim, Türkiye Cumhuriyeti’nin cinnetidir" sözlerini sert bir dille  eleştiren Doğu Perinçek, CHP'nin Seyit Rıza'yı kahraman olarak ortaya çıkartmaya çalıştığını söyledi. Perinçek,Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelikte;"Dersim’li Kemal’im dersen Cumhuriyet Halk Partisinin il başkanları da Seyit Rıza heykelinin önünde Cumhuriyete 'vicdansız, insaniyetsiz cinnet getirmiş' diye Atatürk Cumhuriyetine karşı saldırıya geçer"dedi.

     Konuşmasının ardından soruları alan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek,konferansın sonunda ise kitaplarını imzaladı.

Editör: TE Bilişim