Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Arslanboğa,il yönetimi ile birlikte gazetemize ziyaret gerçekleştirirken, partinin hedefleri noktasında iddialı açıklamalarda bulundu.

Gazetemiz sahibi Mehmet Özgür ve Genel Yayın Yönetmenimiz Cafer Elmas ile görüşen İl Başkanı Arslanboğa, Bütün millete hizmet etmek ve milletin önüne farklı bir alternatif olarak çıktıklarını söylerken, ahlaka ve maneviyata öncelik vereceklerini vurguladı.

“Nitelikli nesil için biz varız”

Başkan Arslanboğa, partisinin geleceğe yönelik vaatlerini sıralarken konuşmasına şöyle devam etti:

“23 Kasım 2018 tarihinde Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partimiz din, dil, ırk farkı gözetmeksizin bütün milletimize hizmet etmeye hazırdır.

Bizler Yeniden Refah Partisi olarak kavga etmek için, çatışmak için kin ile, haset ile değil, yapılan tüm hizmetlere teşekkür etmek, yapanları tebrik etmek, eksiklikleri tamamlayarak yapılan yanlışlıkları düzeltmek için geliyoruz. Eğitim, sağlık, ekonomi, turizm, sanayide alternatif olmak için doğruya yakın değil doğrunun ta kendisi olarak geliyoruz.

İlk önce ahlak ve maneviyat ekseninde; faize, borca teslim olmayan ekonomi için biz varız. Nitelikli eğitim ile nitelikli nesil için biz varız. Çiftçilerimizin hakkını vermek için biz varız. Üretim için biz varız. Bilecik için biz varız.”

Editör: TE Bilişim