CHP Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Didem Gültekin, CHP 18. olağanüstü kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu’nun Parti Meclisi listesinden aday olarak partinin karar organı olan parti meclisine girmeye hak kazandı.  Toplamda 630 aday ile yarışan Gültekin 377 oy alarak 42. sıradan Parti Meclisine girerek kendisi adına ve Bilecik adına büyük bir başarıya imza atmış oldu.

CHP Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Didem Gültekin, CHP 18. olağanüstü kurultayında Parti Meclisine seçildikten sonra sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Gültekin yaptığı açıklamada Gençlik Kollarına ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız'a teşekkür etti. Gültekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Birlik ve Kardeşlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz 18.Olağanüstü Kurultayımızda, parti tabanımızın temsili olan delegelerimize; benimle birlikte bu yola çıkan ve beni yalnız bırakmayan Chp Bilecik İl Gençlik Kolları Yönetim Kuruluma ve çok değerli İl Gençlik Kolları Başkanlarıma ve kurullarına; örgütün sesine kulak verip örgütten genç arkadaşlarımızı sunduğu için ve ilk kez bir İl Gençlik Kolları Başkanının -benim- ve bir İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesinin ( Muğla İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi - Rana Bozkurt ) PM üyesi olması noktasında gösterdiği duruştan ötürü Gençlik Kolları Genel Başkanım İrfan İnanç Yıldız ve yol arkadaşlarımıza, bizlere hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ve bu mücadelede bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli İl Başkanım Çağatay Karaahmet ve Bilecik Örgütüme, en önemlisi Gençlik Örgütümüze, bizlere güvendiğini bir kez daha ortaya koyan Genel Başkanım Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkürlerimi sunarım.

Gelinen noktada benim PM Üyesi olmam, bu yolda yürüyen, bu yolda mücadele veren tüm İl Gençlik Kolları Başkanlarımızın, bir gün daha kıymetli noktalarda olacağının kanıtıdır. Bu örgütlü mücadeleye değer veren, yüzü örgütüne dönük ve örgütüne inanan Gençlik Kolları Genel Başkanım İrfan İnanç Yıldız'a teşekkür ediyorum. 

Ben de bu noktada, bu onurlu mücadelede tüm İl Gençlik Kolları Başkanlarımızın temsiliyetinde ve emrinde olduğumu bilmelerini isterim.”

Didem Gültekin 
CHP PM Üyesi
(Gençlik Kolları Bilecik İl Başkanı)

 

 

 

Editör: TE Bilişim