Bilecik 1.Amatör Küme’de 9. haftada Bilecikspor, 1308 Osmaneli Belediyespor karşısında 3-1 mağlup oldu.

Osmaneli ilçe stadında karşı karşıya gelen iki takım taraftarlara heyecanlı dakikalar yaşatırken,1308 Osmanelispor ilk yarının 24. 38 ve 45. dakikalarında Bilecikspor’un filelerini attığı gollerle 3 kez havalandırdı.

İkinci yarıda her iki takım arasında denge sağlanırken, Bilecikspor maçın 71.dakikasında gol sevinci yaşadı. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol heyecanı yaşanmazken, Bilecikspor ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu.

Oynanan Fair Play maçında her iki takımın puanları eşitlenirken, averaj ile liderlik koltuğuna 1308 Osmaneli Belediyespor oturdu.

Bilecikspor’dan tezahüratlara suç duyurusu

1308 Osmaneli Belediyespor’u galibiyetinden dolayı tebrik eden Bilecikspor Başkanı Harun Dilek ve yöneticiler maç başında, devre arasında ve maç sonunda küfürlü tezahüratlar ile "Hakan yavaş ciğerimi söktün" adlı şarkısının çalınmasına çok sert tepki göstererek bu tatsız olayın Osmaneli’ye yakışmadığını belirttiler.

Geçtiğimiz günlerde her iki takım camiasını sağduyuya davet eden Bilecikspor Başkanı Harun Dilek, yapılan bu hareket karşısında sessiz kalmayacaklarını belirterek, bu tatsız olayın yaşanmasına sebep olan sorumlular hakkında ise Savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Maç sonrası Vezirhan Tesisleri’nin sahibi Tahsin Meydan ise Bileciksporlu futbolculara yemek verdi.

Editör: TE Bilişim