DP İl Başkanı Ali Ünal ve İlçe Başkanı Mustafa Sarı, yerel seçimlerde kendilerini ve partisini yalnız bırakmayarak Demokrat Parti’den İl Genel Meclis adayı olan İsmail Cinoğlu’na teşekkür ettiler.

Ünal ve Sarı, yaptıkları açıklamada; “30 Mart Mahalli İdareler seçiminde partisini bu zor yarışta yalnız bırakmayan ve bu seçimde talebimizi geri çevirmeyerek, dik duruş sergileyen kısacası siyasetin zorunu seçeni sonuç ne olursa olsun ismini ortaya koyan gerçek dava arkadaşımız, kardeşimiz Sn. İsmail Cinoğly’na teşekkür ederiz.

Adaylık teklif ettiğimizde; bize söylediği, biz bu partimizle makamlar, belediye başkanlıkları kazandık, ailece onurlandırıldık. Şu an, gün sahip çıkma günüyse 1 oy bile alsam, seçimlere girerek vefa borcumu ödemek isterim.

Demokrat Parti’nin tarihinde Bilecik’te onurlu bir şekilde tarihindeki yerini almıştır. Partimize daha önce söylediğimiz gibi, bu seçimde teşkilat olarak kimseye destek vermeyip, herkesinbelediye seçimlerindeki kararına saygı göstermiştir.Sn. İsmail Cinoğlu da seçilebilecek noktalardan teklif almış olmasına rağmen il genel meclisinde DP olarak seçime girerek görevini en iyi şekilde yapmıştır.

Aldığımız oy oranımızda bizi bu şartlar altında sevindirmiş olup, bizi destekleyen desteklemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyoruz.30 Mart Belediye seçimlerinde tekrar Belediye Başkanı seçilen Sn. Selim Yağcı ve ekibine yeni dönemde başarılar diler, bu seçimlerde mücadele eden diğer siyasi partili arkadaşlarımıza gösterdikleri başarı ve mücadeleden dolayı kutluyoruz. Bu seçimlerin öncelikle ülkemize, Bileciğimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, başarılar diliyoruz” görüşlerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim