Demokrat Parti sahaya indi

       

        Demokrat Parti, İl Başkanlığında yaşanan değişimin ardından sahaya indi.

DP İl Başkanı Sezai Balta ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün bürokrat ve sivil toplum kuruluş temsilcilerini ziyaret ettiler.

Demokrat Parti’de geçtiğimiz günlerde İl Başkanı değişimi yaşandı. İlimizin önemli müteahhitlerinden Sezai Balta, İl Başkanlığı’na atanırken, bu atama ile yeni yönetim oluşturuldu.

Siyaseti hareketlendirmesi beklenen Demokrat Parti yönetimi önceki gün Vali Ahmet Hamdi Nayir'i, Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü İbrahim Taş ile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Aynur'u ziyaret etti.

Ziyaretlere ilişkin görüşlerini aldığımız DP İl Başkanı Balta, yeni Yönetim Kurulu ile ziyaretlerin devam edeceğini bu ziyaretlerin tanışma niteliğinde olduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde ülke ve Bilecik gündemine ilişkin bir takım değerlendirmeleri yapacakları basın toplantısı ile duyuracaklarını söyledi.

Sezai Balta, Ankara siyasetçileri gibi ağır üslup, yıpratıcı ve kavgacı siyaset değil yerelde siyaseti  bütünleştirici ve yapıcı bir yönetimi izleyeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim