Demokrat Parti, pazar günü olağan il kongresine gidiyor. Kongreye, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ve genel merkez yöneticilerinin yanı sıra DP’nin Bilecik’teki eski yöneticilerinin de katılacağı öğrenildi.

Demokrat parti olağan  il kongresinin hazırlıklarına yoğun bir şekilde başladı . 13 Kasım pazar günü Belediye Kültür Sitesinde gerçekleşecek. İlçe kongrelerini tamamlayan ve  son olarak il kongresini yapacak olan Demokrat partinin konğresine Genel Başkan Gültekin Uysal ile genel başkan yardımcılarının da katılacağı öğrenildi. Kongrenin oldukça hareketli geçeceğini söyleyen DP İl Başkanı Sezai Balta kongre ile ilgili şu bilgileri aktardı;



“Genel başkanımız sayın Gültekin Uysal kongremize başkan yardımcıları ile katılacaktır. Çevre illerden de partimizin  il başkanlarını davet ettik. Kongremize yoğun bir katılımın olmasını bekliyoruz. Tabi biz de il kongresine kadar olan süreçte yoğun bir çalışma yürütmekteyiz.Türkiye yakın zamanda bir seçim sürecine girecektir. Hatta seçim süreçleri de diyebiliriz. Önümüzde  mahalli seçimler, genel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimleri ve referandum gibi halk oylamaları mutlaka yaşanacaktır.


Partimiz il kongresi sürecine giderken, özellikle teşkilatlarımızda bulunmuş eski yöneticilerimizi ve üyelerimizi de davet etmiş bulunmaktayız. Çok canlı bir il kongresinin olacağını söyleyebiliriz. Şu anda ilçe kongrelerimizi de tamamlamakla beraber il kongremizin herkese hayırlı olmasını diliyorum. Demokrat Parti Bilecik olağan kongresine tüm halkımızı davet ediyorum” 
Editör: TE Bilişim