Bilecik’e duyduğu sevginin getirdiği sorumlulukla, tecrübeleri ışığında elini taşın altına sokmak  için hiçbir zaman  tereddüt etmediğini dile getiren Beler, “ Güzel insanların, dürüst insanların artık sorumluluk alması gerekiyor. Bunun için ekibim ile birlikte yola çıktık. İnandık, Demokrat Parti ile bunu başaracağız”dedi.

Merkez sağın ülke siyasetinde önemli olduğu bu seçim döneminde de halkımızın sağ duyulu davranacağına inancının tam olduğunuı vurgulayan Beler, “ Ülkemizin kalkınmasında ve bu günkü refahında çok önemli yeri olan Doğru Yol Partisi’nde 2002-2004 yılları arasında Bilecik İl Genel Meclis Üyeliği yaptım. Görev yaptığım yıllarda “ sorumluluk ve hizmet etme “ bilinci içerisinde hareket ettim. 2007 yılında Partim tarafından Millet Vekili Adayı gösterildim.Siyasette geçirdiğim bu uzun yılların ardından edindiğim bilgi ve tecrübelerimi demokrat ve uzlaşmacı kimliğimle Demokrat Parti Belediye Meclis Üyeliğine seçildiğimde Bilecik’in yararına kullanmak istiyorum.” İfadelerine yer verdi.

Erkan Beler kimdir?

İş Hayatıma 1991 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun olduğum yıl   başladım. 28 yıldır Beler Eczanesinin sahibi olarak meslek hayatıma devam etmekteyim. Bu yıllar içerisinde “ Eczacı Odası” nda mesleki faaliyetlerde bulundum.

Geçmişte;

 Bilecik Spor Yöneticiliği

- Jimnastik Federasyonu İl Temsilciliği

- Bilecik Beşiktaşlılar Derneği Kurucu Başkanlığı

- Ceza Evi İzleme Ve Denetleme Komisyonu Üyeliği yaptım.

- Şu anda İl Hıfsıssıha Kurulu üyesiyim.

Evli ve 2 çocuk babası olarak Bilecik Merkez’de ikamet etmekteyim.

Editör: TE Bilişim