Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Sezai Balta, Rumeli Türkleri Derneği ve köy kahvelerine  yaptığı ziyarette yoğun ilgiyle karşılandı.

Ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada “dünümüzü  çalanların yarınımızı çalmalarına engel olmak için yola çıktık” diyen Başkan Adayı Balta, “Özellikle  kırsal kesimin Demirel' li yıllara hasret kaldığına şahit oluyoruz.Çiftçi biz söylemeden kendisi söylüyor.Biz Demirel hükümetlerinde bir kilogram buğday  sattığımız zaman bir litre mazot  alıyorduk. Şimdi 7-8 kg buğday satarsan bir litre mazot alabiliyoruz diyorlar.Kurtköy’den eskiden bir günde 4 ton süt çıkıyordu şimdi 1 ton zor çıkıyor dediler. Pekçoğu köyde çiftçi artık tarlaları ekmiyoruz çünkü gübre mazot hepsi ikiye katladı bizim ürünümüz  yerinde sayıyor dediler. Biz çiftçimizin yanında olmaya geliyoruz. Üretenin, emeğin yanında olmak için biz de taşın altına elimizi koyuyoruz.Belediye  çalışmaları için ilkelerimizi ve projelerimizi ortaya koyduk.Halkımızın sağduyusuna  güveniyoruz.”dedi.

Gittiği yerlerde ilgiyle karşıladığı Başkan Adayı Sezai Balta da gösterdikleri sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederek herkesin desteğini beklediğini iletti.

Editör: TE Bilişim