Bozüyük’te üretimine devam etmekte olan ilimizin önemli sanayi kuruluşlarından olan DemirDöküm Fabrikası pendemi ile mücadelede göstermiş olduğu başarı ile Türk Standartları Enstitüsü(TSE) tarafından verilen Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazandı.

Covid-19 salgını ile mücadelede büyük hassasiyet gösteren Demir Döküm bu noktada güvenli üretime devam ediyor.Fabrika çalışanlarının sağlığını öncelik edindi.

Pandemi ile mücadele’ye ilişkin DemirDöküm Fabrikasından yapılan açıklamada, "Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı’nın yönergeleri doğrultusunda alınan üst düzey hijyen önlemleriyle pandemi sürecinde Bozüyük’teki üretim üssündeki faaliyetlerine kesintisiz devam eden DemirDöküm, bu süreçte çalışanları, iş ortakları ve tüketicilerinin sağlığını önceliklendirerek hareket etmeyi misyon edindi. Çalışanların üretim alanına adım attığı andan itibaren tüm temas noktalarında uygulanan düzenlemelerle TSE denetiminden geçer not alan DemirDöküm Fabrikaları ve Panel Fabrikası, iklimlendirme sektöründe "TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi" almaya hak kazanan ilk fabrikalar arasında yer aldı." ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim