Hakkında çeşitli suçlardan 7 yıl 4 ay hüküm cezası olan ve yakalama kararı bulunan Ferdi. U. Kendisini gözaltına almak isteyen polislerle girdiği kavga ve boğuşma neticesinde yakalanabildi.

Sivil polislerin uzun süredir takibinde olan firari şahıs Ferdi U. girdiği bir binanın altında pasajda kendisini gözaltına almak isteyen polis memuruna saldırarak yere düşürdü. Araya giren vatandaşların yardımı ile boğuşma önlenerek, polisler tarafından Ferdi U. gözaltına alınabildi. Boğuşma anında Ferdi U. nun kardeşi Ufuk U. polisler tarafından abisinin gözaltına alınmasına engel olmaya çalışsa da araya giren vatandaşlar buna müsaade etmedi.

Uzun süren boğuşma ve arbede sonucu hakkında yakalama kararı bulunan Ferdi U. polis tarafından pasajdaki bir boş dükkana sokularak diğer polislerin gelmesi beklendi. Olay yerine gelen resmi polis ekiplerinin yardımı ile Ferdi U. kelepçe takılarak gözaltına alınabildi. An ve an yaşlanan bu arbede pasajın güvenlik kamerasına yansıdı. Gözaltına alınan Ferdi U. Çarşı Polis Karakoluna götürüldü.

Editör: TE Bilişim