Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’nün önündeki beton güvenlik bariyeri ile otomobil arasında kalan yaya yaralandı.

Bilecik Merkez İstiklal Mahallesi Tevfikbey Caddesi üzerinde seyir halinde olan İsmail O.’nun sevk ve idaresindeki 26 UD 387 plakalı otomobil, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü önünde yaya olarak ilerlemekte olan Ahmet A.'ya(49) ardından güvenlik bariyerine çarptı.

Otomobil ile beton bariyerler arasında kalan Ahmet A. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edilirken,ilk sağlık müdahale sonrası yaralı Ahmet A.,Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralının sağlık durumunun çekilen tetkikler sonucu netlik kazanacağı öğrenilirken, polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

SÜRÜCÜLER ŞİKAYETLERİNİ DEFALARCA DİLE GETİRMİŞLERDİ

Kentin merkezinde bulunan ve daha önceleri birçok sürücü tarafından kaldırılması yönünde dile getirilen Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ile merkez Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği önünü koyulan beton bariyerlere özellikle şehir içinde faaliyet gösteren dolmuş şoförleri tepki göstererek, günde en az 7-8 defa İl Emniyet Müdürlüğü güzergahını kullanmak zorunda olduklarını ve beton bariyerler yüzünden zorluk çektiklerini aktarırken, bu uygulamanın Ankara’da Genelkurmay Başkanlığı’nın önünde dahi olmadığını söylemişlerdi.

Diğer taraftan da yine birçok kez özellikle büyük çaplı araçlar Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’nün önündeki beton bariyerlerin arasından geçemeyerek sıkışmış ve ileri-geri yapmış olduğu manevralardan sonra oradaki görevli polislerin ve etraftaki vatandaşların yardımları ile kurtarılmıştı.

 

https://www.youtube.com/watch?v=w2kY-nbEN1I

Editör: TE Bilişim