Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Sanayi Ticaret Odası (TSO) Başkanı Şükrü Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Bilecik Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Halit Gölcan, yönetim kurulu ve Ulaştırma Komitesi üyelerini ağırladı.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Başkan Şahin, TSO ve Esnaf Sanatkârlar Odası faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Bilecik Belediyesinin şehirdeki bütün dinamikler ile koordineli olarak faydalı çalışmalar gerçekleştirme gayretinde olduğunu kaydeden Başkan Şahin, “Şehrimizin değerli sivil toplum kuruluşu ile sanayi temsilcilerini belirli dönemlerde ağırlıyoruz. Bugün de TSO ve Esnaf Sanatkârlar Odamızın temsilcileri ve üyeleri ile bir araya geldik, faydalı görüşmelerde bulunduk. Şehrimiz için yapılabilecek çalışmaları değerlendirme imkânı bulduk. Ziyaretleri dolayısıyla bütün konuklarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TSO Başkanı Keskin ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gölcan da Başkan Şahin’e katkıları ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Şahin, konuklarına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim