Korkmaz Kesik

Bisikletliler Derneği Bilecik Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bisiklet turu düzenleyecek. Saat 14:00’te Cumhuriyet Meydanı’nda toplanacak bisikletliler, burada saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra tura başlayacaklar.

Derneğin Bilecik sorumlusu Hakan Yavuz tura ilişkin yaptığı açıklamada; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu ve bize emanet etti, yaşatacak olan biziz” ilkesiyle Cumhuriyeti kuran ve bu günlere getiren atalarımızın anısına, 92. yılında Cumhuriyet Bayramı bisiklet turumuza sizin de katılmanızı tur öncesi ve sonrası etkinliğimizi haber yapmanızı rica ederiz. Bisikletlerimizi, bayraklarımız ile donatacağız ve yeleklerimizi giyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tur rotası şöyle: Tepebaşı - İl Özel İdare kavşağı- (Hürriyet Mah.) Yuvam sokak - K. sanayi sitesi - Alt geçit - (Bahçelievler Mah.) - İstiklal Caddesi - Eski Bursa Caddesi - Askeriye 2. Nizamiyesi - İl Özel İdare kavşağı – Tepebaşı - Atatürk Bulvarı – Otogar - Tevfikbey Cad. - Cumhuriyet Caddesi. Bisiklet turuna tüm halkımız davetli. 

Editör: TE Bilişim