Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Nihat Can; “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bilecik’imizi Vizyon Projelerle Buluşturuyoruz” adlı proje tanıtım buluşmasında Bilecik’i şahlandıracak 23 Vizyon Projesini açıkladı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen tanıtım programına; AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı MKYK Üyesi Enes Malik Ay, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karuk, ilçe başkanları, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclis üyesi adayları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden programda konuşan Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik için 23 projesini açıklarken, “Sefer bizden,zafer Allah’tan” dedi.

“Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır”

Bilecik’in 2023 Vizyonunu ortaya koyacak 23 adet büyük proje hazırladıklarını aktaran Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

“Bugün şehrimiz için insanımız için neler yapacağımızın müjdesini vermek için bir aradayız. Bizler çok şükür; “Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır” anlayışı ile hareket ediyoruz. 3 dönem boyunca şimdiki Milletvekilimiz ile birlikte Belediye Başkanlığı döneminde yapacaklarımızın sözünü verdik ve bunların çoğunu tamamladık. Bugün ise önce Cenabı Allah daha sonra Milletimiz onay verirse; yeni dönemde yapacaklarımızın müjdesini vermek için bir araya geldik. Bugün Dirilişin Şehri Bilecik’imizde Aziz hemşerilerimize müjdelerimiz olacak. Bu müjdeleri gerçekleştirmek için sizlerden dua talebimiz olacak. Bugün bizler için çok önemli bir gün. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçelinin önderlik ettiği Cumhur İttifakımız ile birlikte 31 Mart Yerel Seçimleri için yapacaklarımızın vaadini verme günü.’’ İfadelerini kullandı.

“Milletimizin duasına ve desteğine ihtiyacımız var”

“Projelerimizin temelinde; Tevazu var, Samimiyet Var, Gayret Var. Gönül Belediyeciliği var. Önce Millet Önce Memleket Sevdamız Var.” İfadelerine yer veren Belediye Başkanı Nihat Can, konuşmasına şöyle devam etti: “Cenabı Allah şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da bu projelerimizi bir an önce gerçekleştirmemizde bizlere güç versin, imkân versin yollarımızı açsın dualarınızı ve dualarımızı kabul etsin. Canla Başla İlk Günkü Heyecanla çıktığımız bu yolda Rabbim bizlere zafer nasip etsin. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin duasına ve desteğine ihtiyacımız var. Sefer Bizden Zafer Allah’tandır.”

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karuk da Cumhur İttifakının önemi, amacı ve ülkemiz siyasetinde taşımış olduğu sorumluluk ve işlevine yönelik açıklamalarda bulundu.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA BİLECİK’İMİZİN VİZYON PROJELERİ

TÜRKİYE PROJESİ: 1299 ULUÇINAR PROJESİ

100. YIL BİLECİK CUMHURİYET KENT MEYDANI

RESMİ KURUMLAR YERLEŞKESİ

KENTİN MERKEZİNE MİLLET BAHÇESİ

CAZİP NOKTALARI TELEFERİKLE BAĞLIYORUZ

BİSİKLET YOLU

BOTANİK PARK

ERTUĞRULGAZİ SOSYAL YAŞAM ADASI

SEMT PAZARLARI PROJESİ

HAMSU VAGON KAFE

ABDULHAMİT HAN CAMİ

YENİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ

ADRENALİN PARK

MERKEZ SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA

KENT ORMANI YÜRÜYÜŞ YOLU

ŞEYH EDEBALİ VADİ PROJESİ

TAŞ KONAK PROJESİ

ATIŞ POLİGONU VE SOSYAL YAŞAM ALANI

KAYKAY PİSTİ, TAŞIT TEMALI OYUN PARKI PROJESİ

KENT ESTETİĞİ ÜST GEÇİT PROJESİ

TEK TİP TAKSİ DURAKLARI

MOBİL MAHALLE SAĞLIK ARACI

PELİTÖZÜ HAMAM PROJESİ

Video birazdan...

Editör: TE Bilişim