Bilecikspor ile Vitraspor arasında oynanan BAL Ligi’ne yükselme final maçı Pazar günü saat 16:00’da Bilecik Edebali Stadyumu’nda oynandı. Karşılaşmayı sahada ilk andan itibaren hâkimiyetini kuran Vitraspor kazanarak, rakibi Bilecikspor’u 4-0’lık bir skor ile mağlup etti.

Oynanan maçı Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, Garanti Bankası Kütahya Şube Müdürü Hüsnü Bayrakçı, Giyim-Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, İl Jandarma Alay Komutanı  Jan. Albay Hacı Mehmet İnce, ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku da izledi.

Maç öncesi Bilecik Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın oldukça sıkı güvenlik tedbirleri aldığı gözlenirken, karşılaşmaya taraftarların ilgisi oldukça yoğundu. Karşılaşmayı 4 bine yakın taraftar izlerken, Bilecikspor’un taraftar grupları ilk andan son ana kadar heyecanını ve coşkusunu hiç kaybetmeden takımlarını destekledi.

Maçın ilk yarısı Vitraspor’un üstünlüğü ile sonuçlanırken, ikinci yarıya daha atak bir futbol ile başlayan Bilecikspor üstünlüğü yine Vitraspor’a kaptırdı. Atılan goller ile iyiden iyiye rahatlayan Vitraspor 4-0 bir skor ile rakibi Bilecikspor’u yenerek BAL Ligi’ne çıkma hakkını elde etti.



















Editör: TE Bilişim