Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un destekleriyle Osmaneli İlçe Belediyesine hibe edilen 800 bin lira değerindeki yol süpürme aracı teslim alınırken diğer yandan da Sıfır Atık Projesi ve çöp sahası rehabilitasyonu içinde 1 Milyon TL İller Bankası’dan tahsis edildi.

Bakan Kurum’un yanı sıra Osmaneli İlçesi’ne hibe edilen yol süpürme aracının tahsisinde Milletvekili Selim Yağcı’nın da büyük katkılarının olduğunu aktaran Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli ilçemize kazandırdığımız 800.000 TL değerindeki hibe yol süpürme aracımızı teslim aldık. İlçemize hayırlı olsun.

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un geçtiğimiz ayda Bilecik ilimize yaptığı ziyarette sıfır atık projemize 250.000 TL, eski çöp sahasının rehabilitasyonu için 750.000 TL hibe desteği de İller Bankasından ilçemize tahsis edildi.

Eski TOKİ yanında önerdiğimiz,400 konutluk yeni TOKİ yatırımımız için çalışmalarımız Bakanımız tarafından onaylanmıştı. TOKİ yatırımı için detaylı çalışmalar devam ediyor.İnşallah ilçemiz için önemli olan bu yatırıma 2021 yılı içinde başlayacağız.” dedi.

Editör: TE Bilişim