İlimizin tanınmış köklü ailelerinden Çobanoğlu ve Coşkun ailelerinin torunları, ilimiz esnaflarından Edebali Güvenlik ve Sürücü Kursu sahibi ve aynı zamanda TSO Meclis Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Sabri Çobanoğlu ile eşi Duygu Çobanoğlu’nun çocukları Mustafa Ata ve Kemal Çınar’ın sünnet düğününde siyaset, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve iş dünyası bir araya gelirken, göz kamaştıran düğün renkli görüntülere sahne oldu.

Vadi Park’ta düzenlenen görkemli sünnet töreninde, çocuklar İzmir marşı eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ile sahneye çıkarken, İnegöl Rumeli Türkleri Derneği folklor ekibinin gösterileri de misafirleri coşturdu.

Katılımın yoğun olduğu gözlenen düğün töreninde, ses sanatçısı Bahattin Güler misafirleri eğlendirirken, sünnet dedesi Kemal Çobanoğlu’nun sahneye çıkarak oynadığı Harman dalı, sünnet babası Sabri Çobanoğlu’nun söylediği “kırmızı gülün alı” var türküsü misafirlerden büyük alkış aldı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde düğün sahipleri Sabri ve Duygu çifti misafirler ile tek tek ilgilendiler.

Muhteşem düğüne katılan misafirler, eğlence dolu anlar yaşarken, çocuklar da kendileri için kurulan şişme oyun gruplarında doyasıya vakit geçirdiler.

Yarın Gazetesi olarak, Çobanoğlu ailesine ömür boyu mutluluk dileriz.

Editör: TE Bilişim