Çimse-İş sendikasının yarın gerçekleşecek olağan kurulu öncesi Genel başkan Zekeriya Nazlım Önemli açıklamalarda bulundu. Nazlım açıklamasında Sendikanın isminin Bozüyük Ertuğrul Gazi şubesi olarak değiştireceklerini söyledi.


Şeyh Edebali Türbesine bir ziyaret gerçekleştiren Genel başkan Nazlım, beraberindeki heyet ile Osmanlı tarih şeridini gezdi. Daha sonrada türbeye bir ziyaret gerçekleştirdi.Ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şunları aktardı;

Üç kıtaya adaleti ile hâkim olmuş bir imparatorluğun ve Anadolu’nun mayasını sağlam temeller üzerine atmış olan Şeyh Edebaliler, Yunus Emreler, Mevlanalar, Hacı Bektaşi Velilerin bulunduğu topraklarda olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Biz yaklaşık iki yıldan beri Bilecik’e gelip gidiyoruz. Arkadaşlarımızında ifade ettiği gibi bu topraklar bir tarih kokuyor. İnsanoğlunun mayası zaten topraktır. Bizim sendikamızın da iş kolu topraktan ibarettir. Çimse-İş  sendikasının Bilecik’te olmaması bir eksiklikti. Şimdi ise Bilecik Anadolu Bölge temsilciliğini açmış bulunmaktayız.Bu bölge iş kolumuzun en büyük kolu olan topraklardır.Yarın yapacağımız genel kurula ilişkinde şunu ifade edeyim.Bilecik ve Bozüyük tarihe mal olmuş topraklardır.Bunun için Bozüyük şubemizi tarih ile buluşturuyoruz.Yarın Bozüyük şubemiz Ertuğrul Gazi şubesi olarak tarihin sayfalarında yer alacaktır.Buradan da herkese hayırlı olsun diyorum.

Editör: TE Bilişim