Cafer Elmas

Galatasaray'ın ve Milli Takımın efsane futbolcusu Ergün Penbe önceki akşam Pelitözü Gökkaya tesisini ziyaret ederek Bilecik’teki Galatasaraylı gençlerle buluştu.

Ergün Penbe, Gökkaya Tesisleri’nde Galatasaraylı gençler ile oturup sohbet ederken Galatasaray'da oynadığı zamanki hatıralarını anlattı. Yaşadıkları şampiyonlukları, Avrupa UEFA Kupası ve Süper Kupayı kaldırmalarındaki anılarını ve takım arkadaşları ile yaşadıkları esprili anılarını gençlere anlatan Ergün Penbe, öğütlerde de bulundu.

Sıcakkanlılığı ve beyefendiliği ile göze çarpan Ergün Penbe, samimi sohbetin ardından gençler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Galatasaray'ın efsane futbolcusu ve aynı zamanda Kaptanı Ergün Penbe, Gökkaya Tesisleri sahibi Ahmet Gökkaya'nın misafiri olarak ilimize geldi ve tesisi ziyaret etti.

Ergün Penbe gençler ile gerçekleştirdiği sohbetten son derece memnun kaldığını ve zaman zaman Bilecik ziyaretlerinde bulunacağını belirterek, Bilecik'li gençler ile bir araya geleceğini ayrıca ileriki bir tarihte Bilecik'te gençlere yönelik konferans verme sözü verdi.

Editör: TE Bilişim