Çiftler için ayrı bir önem taşıyan 14 Şubat Sevgililer Günü’nü çiçekçiler dört gözle bekliyor.

Lady Çiçekevi sahibi Feyzi Köse, sevgililer için Sevgililer Gününün çiçeksiz geçmeyeceğini belirtirken, şehiriçi ve dışına sipariş aldıklarını söyledi.

Duyguların ifadesi için kelimelerin yetersiz kaldığı anlarda devreye giren çiçekler, 14 Şubat Sevgiler Günü’nün en gözde ve zarif hediyeleri arasında yer alıyor. Bilecik’in en eski çiçekçilerinden Lady Çiçekevi sahibi Feyzi Köse, 14 Şubat Sevgililer Günü’nün çiçeksiz geçmeyeceğini belirtirken bu özel günde tüm Bileciklilere en iyi hizmeti vermek için hazırlandıklarını söyledi.



“Pazar günü geç saatlere karşı açığız”

Gülü, karanfili, kokulu çiçeği, orkidesi, minyatür gülü ile en iyi şekilde şekilde hizmet vermek için çalıştıklarını kaydeden Köse, “14 Şubat Dünya Sevigliler gününde en çok gül satılır. Sevgililer Günü, bütün Dünya’da kırmızı gülün en çok tüketildiği gündür. Sevgililer Günü hazırlıklarımız günler öncesinden başladık. Pazar günü geç saatlere karşı açık olacağız. Gülü, karanfili, kokulu çiçeği, orkidesi, minyatür gülü ile en iyi şekilde hazırlığımızı yaptık. Bütün vatandaşlarımıza sevgililer gününde yardımcı olacak şekilde hazırlığımızı tamamladık” dedi.



“Fiyatlar değişiyor”

Sevgililer Günü gibi özel günlerde çiçek fiyatlarında artış olduğunu belirten Köse, bu artışı en az şekilde vatandaşa yansıtmaya çalıştıklarını söyledi. Köse,Bizler çiçekçiler olarak çiçekleri açık arttırma ile aldığımız için bu özel günlerde fiyatlar biraz yüksek oluyor. Bu sebeple fiyatlar normal günlerden farklı oluyor. Yine de elimizden geldiğince makul fiyatlarla vatandaşlarımıza hizmet vermeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.



“Yurtiçi ve yurtdışına sipariş alıyoruz”

Bütün dünya ülkeleri ve şehirlerinde olan çiçek derneğine üyelikleri olduu bilgisini veren Köse bu sayede yurtiçi ve yurtdışında her yere sipariş ulaştırabildiklerini söyledi. Şehir dışı ve yurtdışı siparişlerinde yoğunluktan dolayı saatlerde sıkıntı yaşanabileceği uayarısında bulunan Köse, vatandaşların siparişlerin yerine ulaştığını sözlerine ekleyerek, “Bütün dünya ülkeleri ve şehirlerinde olan bir derneğin Türkiye temsilciliğine üyeyiz. Uluslar arası çiçekçiler derneği üyesi olarak yurtiçi  ve yurtdışına sipariş alıyoruz. Bu sayede bütün vatandaşlarımızın isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz.

Bilecik’te ikamet edip Bilecik dışına çiçek göndermek isteyen vatandaşlarımıza da hizmet sunuyoruz. Şehir içi ve şehir dışın için de sipariş alabiliyoruz. Bu özel günlerde şehir dışı siparişlerinde bazen saatlerde aksamalar olabiliyor. Ama mutlaka çiçekler istenilen yere ulaşır. İşimizi çok ciddi bir şekilde yapıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın kafasında soru işareti kalmasın.



“Çiçeksiz sevgililer günü olmaz”

Çiçek sevgiyi anlatmada en iyi araçlardan bir tanesidir. Bir kişi ne kadar zengin olursa olsun, pırlantalar alsın. Ama yanına bir çiçek almadan yine olmaz. Çiçeksiz sevgililer günü olmaz.

Sevgilisine günün anlamına uygun bir şekilde çiçek göndermek isteyen bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim