Bilecik Arena programına katılan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatının İYİ Parti’nin hegemonyasında olduğunu söylerken, “CHP'ye bir daha söylüyorum siz Atatürk'ün partisisiniz, İYİ Parti'nin kuyruğuna takılmayın” dedi.

Başkan Münür Şahin, Osmaneli ilçe siyasetine ilişkin birçok değerlendirmelerde bulunurken, İYİ Parti’ye yüklendi. Bu noktada Belediye Meclisi’nde yaşanan gerilimlere dikkat çeken Başkan Şahin, CHP’nin zaman zaman İYİ Parti’nin etkisinde kaldığını aktardı.

“İYİ Parti’nin kendine bir ayar vermesi gerekiyor”

Meclis’teki yaşananlara ilişkin muhalefet partilerine yönelik konuşan Başkan Şahin, şu değerlendirmelerde bulundu:

“İYİ Parti’nin biraz da olsa kendine bir ayar vermesi gerekiyor. Şöyle ayar vermesi gerekiyor? Ben bunu söylediğim zaman belki kızacaklar. Bakın Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk'ün Partisi. Hepimizin annesi, babası bir zamanlar CHP'li idi. Bunu kimse tartışmasın ve reddetmesin. Yani oradan bu yana gelen bir parti CHP. Osmaneli'de koskoca Cumhuriyet Halk Partisi bir oy potansiyeli olarak İYİ Parti'nin hegemonyasında.

Onun ilçe başkanının, onun Belediye Başkanının, onun AK Parti'de başlayıp, MHP'de serüvenine devam edip, İYİ Parti'de devam eden, sonrası için de ne olacağını bilemediğimiz Orhan Uğur'la beraber bu muhteşem üçlüyle beraber Osmaneli siyasetine yön vermek istemeleri doğru değil.

“Osmaneli'ye hizmet ettirmeye çalışsınlar”

Yani CHP, CHP gibi hareket ederse, İYİ Parti'nin de Belediye Meclis üyelerinde çok düzgün insanlar var ama grup kararı alarak gerçekten normal şeylere bile onay vermemelerine sebep oluyorlar, bence bu işlerden vazgeçsinler. Bu işler bağırmakla, çağırmakla, demeç vermekle olmaz. Ben şunu söylüyorum, onlar ne derlerse desinler ben çalışırım, hizmetlerimi yaparım çünkü ben iktidar partisi tarafından desteklenen bir Belediye Başkanıyım ama bu hizmetlerden pay almak istiyorlarsa lütfen sizin aracılığınızla söylüyorum İYİ Parti politikalarını değiştirsinler, bizi çalıştırmamaya değil, Osmaneli'ye hizmet ettirmeye çalışsınlar.

" CHP olarak İYİ Parti'nin kuyruğuna takılmayın"

Ben ırgatım, benim yolumu açsınlar ben yoluma devam edeyim, daha fazla iş yapayım, engel olabilirle mi asla engel olamazlar, daha fazla hırslanırım, daha fazla hizmet ederim ama CHP'ye de bir kez daha sesleniyorum, özellikle Meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum. CHP'ye bir daha söylüyorum siz Atatürk'ün partisisiniz, İYİ Parti'nin kuyruğuna takılmayın.”

Editör: TE Bilişim