Cumhuriyet Halk Partisi’nin 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Bayırköy Beldesi’ndeki Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kaygısız oldu.

Belde teşkilatı ve partililer ile ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulunarak parti il binasına geçen CHP Bayırköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kaygısız adeta gövde gösteri yaptı.

“Kaybetmek diye bir şey aklımın ucundan geçmedi”

İl Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasında iddialı konuşan Başkan Adayı Hüseyin Kaygısız,31 Mart seçimlerinde Bayırköy Belediyesi’ni alacaklarını vurguladı. Belediye Başkan Adayı Kaygısız,

“Biz bu dönem Bayırköy’de seçimi kazanmak istiyoruz. Bunun mücadelesini vereceğiz. Zaten kaybetmek diye bir durum aklımın ucundan dahi geçmedi. Bugün yapmış olduğum başvuru öncelikle Bayırköy Beldemize ve Bilecik’imize hayırlı olsun.”ifadelerine yer verdi.

“Bayırköy Belediyesi’ne CHP bayrağını dikeceğiz”

CHP merkez ilçe Başkanı Gültekin Çalışkan ise, gerçekleşen basın toplantısında seçimlere yönelik Bayırköy’de her zaman iddialı olduklarını ve 2019 Mart seçimlerinde bu birliktelikle Bayırköy Belediyesi’ne CHP bayrağını dikeceklerini vurguladı.

Editör: TE Bilişim