CHP Parti Meclis Üyesi Didem Gültekin, CHP Bilecik Eski İl Başkanı ve Milletvekili A.Adayı Çağatay Karaahmet, CHP Bilecik Belediye Meclis Üyesi, CHP İl Gençlik Kolları Yöneticileri ve CHP'lilerle beraber bu yıl da yılbaşında sokakları gezdi.

CHP Bilecik İl Örgütü geçtiğimiz yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşında da, hastalarla, yaşlılarla, gençlerle, polisle, askerle, işçilerle, itfaiyecilerle, memurlarla bir araya geldi.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan CHP PM Üyesi Gültekin; "Yine bir yılbaşı gecesi, yeni bir yılın başlangıcı. Acılarla dolu bir yılı daha geride bıraktık. Yaklaşık üç yıldır her yılbaşı akşamı yılbaşını sokakta kar kış demeden görev yapan vatandaşlarımızla, hastanede çalışan ve hasta yatağında bir umut bekleyen hastalarımızla, sabahlara kadar nöbet tutan asker, polis, itfaiye personeli arkadaşlarımızla, kimsesiz çocuklarımızla, yaşlılarımızla kısacası tüm halkımızla birlikte karşılıyoruz. Bu yıl da yine kar kış demeden sokak sokak geziyoruz. Halkın iktidarına bir adım daha  yaklaştığımız bir yılı 2015'i halkımızla karşılıyoruz. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum."

CHP Parti Meclis Üyesi Didem Gültekin, Bilecik Eski İl Başkanı ve Milletvekili A.Adayı Çağatay Karaahmet, CHP Bilecik Belediye Meclis Üyesi, CHP İl Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte yılbaşını geç saatlere kadar çeşitli ziyaretlerle geçiren Karaahmet "Bizim için yılbaşı halkın sesine kulak verdiğimiz zaman, onları bir nebze de olsa mutlu edebildiğimiz zaman, yüzlerine bir tebessüm düşürebildiğimiz zaman anlamlıdır. Önemli olan yılbaşı değil toplumumuzun huzuru ve refahıdır. Bu gece PM üyemiz ve örgütümüzle birlikte öncelikle huzurumuzu ve güvenliğimizi sağlayan güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere tüm çalışanların yılbaşını beraberce kutladık. Yeni yılın mutluluk getirmesini diledik. Bu geceyi hastalarımızı, yaşlılarımızı ziyaret ederek geçirmek istedik. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu süreci hep birlikte yaşıyoruz. Bir gün iki gün değil her zaman halkımızın yanında olacağız.

2015 ülkemizin bu makus talihinin değişiminin başlangıcı olacak

İktidar mensuplarının halkın alın terini hortumladığı bir süreci yaşıyoruz. Ve tüm bu yaşananlara rağmen adeta kör, sağır ve dilsiz olan bir yönetimle karşı karşıyayız. Bu nedenledir ki 2015 sadece yeni bir yıl değil ülkemizin bu makus talihinin değişiminin başlangıcı olacağı bir yıl, biz bu kirli düzene bu kirli siyasete Bilecik'ten dur diyeceğiz ve temizliğe Bilecik'ten başlayacağız. 

Örgütümüzün verdiği güç ile İl Başkanlığı görevim süresince üç yılı birlikte geride biraktiktan sonra Milletvekili A.Adaylığı için il başkanlığı görevimden istifa ettim. Bana bu görevin onur ve gururunu yaşattigiicin örgütüme teşekkür ediyorum. İnandık, Güvendik, Terk Etmedik. Yılmadık, Calıştık. Çünkü biliyoruz birlikte kazanacağız. Dün buradaydık, Bugün de buradayız, Yarın da burada olacağız. Umuda Yolculuk Başlıyor.

Bugün gelinen noktada yeni umutlarla başlayacak olan 2015 yılının öncelikle ülkemize huzur, refah ve sağduyu getirmesini temenni ediyorum."dedi.

 

Editör: TE Bilişim