Bilecik Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Seyfi Özgen, önümüzdeki günlerde Dubai’ye yapılması planlanan geziye ‘kamuoyu tepkisi’ nedeniyle katılmayacaklarını söyledi. Özgen, konunun gazetemizde haber olmasının ardından gelen tepkileri CHP Grubu olarak değerlendirdiklerini ve bu yönde bir karar aldıklarını ifade etti.

Kendisinin Avustralya kıtası dışında dünyanın hemen her köşesine gitmiş biri olduğunu belirten Özgen, gezip görmenin insana çok önemli şeyler kattığını, Dubai gezisinin de meclis üyelerine katkısının bulunabileceğini, ancak halkın gösterdiği tepkilere kayıtsız kalamadıklarını söyledi.

Aldıkları bu prensip kararını bir sohbet sırasında Selim Yağcı’yla paylaştığını söyleyen Özgen, ayrıca İstanbul Milletvekili Umut Oran’ın geçen hafta ilimizi ziyaretinde Muhtarlar Derneğinde konunun gündeme geldiğini ve kararın burada da paylaşıldığını söyledi.

Dubai gezisi haberini yayınlamamızın ardından, gezi kararını oy birliğiyle alan meclis üyelerine vatandaşlardan çok sayıda tepki mesajı gelmişti. Dün MHP grubunun geziye katılmayacağını açıklaması ve Seyfi Özgen’in CHP’nin bu yönde almış olduğu bir karar bulunduğunu açıklamasıyla birlikte iktidar partisi Dubai yolunda yalnız kalmış oldu.

Editör: TE Bilişim