Farklı çalışmaları ile gündeme gelen ve adından sık sık söz ettiren CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet’ten farklı bir çalışma daha geldi. CHP Bilecik İl Başkanı Av.Çağatay Karaahmet CHP il delegelerine ve tüm CHP üyelerine seslendi. Öncelikle 2014 yerel seçimlerinde seçilen muhtarlara gönderilen mektupta muhtarlara hayırlı olsun nezaketinde bulunurken üyeler içinde ayrıca kaleme aldığı binlerce mektupta tüm Bilecik CHP üyelerini de göreve davet etti. Mektupları özenle tek tek imzalayarak üyelerin adreslerine posta ile gönderdi. Hem muhtarları hem de parti üyelerini yaptığı bir ilkle şaşırtan Karaahmet’in Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dikkat çektiği işte o mektubu:

 

“Değerli Yoldaşım;

Güzel Ülkemiz, Türkiye Cumhuriyeti kansız işgal altındayken, büyük mücadele ile korunmuş topraklarımız parçalanma tehdidi altındayken; sokak ortasında çocuklarımız vurulur iktidar seyir bakarken; toplum benden olan ve olmayan diye ayrılmışken; kısaca 12 yıllık AKP iktidarı süresince karanlık bir dönem yurdu sarmışken yapılacak tek şey vardır, o da birbirimize kenetlenmek. Genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle, dargınıyla barışığıyla; 90 yıllık bu çınara, partimize, hep birlikte el ele, kol kola, omuz omuza destek sağlamaktır.

            Şunu unutmayınız ki, bizim kimseye değil bizim sadece birbirimize ihtiyacımız var.

            Yıllar önce Büyük Önder Atatürk nutkunda; “…Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler…” demişti. Bu söylev ile geleceği görerek, önce CHP’lilere sonra tüm halka bir uyarıda bulunuyor, yol gösteriyordu. Değerli yoldaşlarım, bu noktada CHP üyesi olarak bizlerin sorumluluğu herkes den daha fazladır.   

            Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu seçim Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan bir seçimdir, bu seçim ülkemiz için belki de son dönemeçtir. Bu sebeple her bir CHP’liye her zamankinden daha fazla görev düşmektedir. Mesele Türkiye meselesidir. Sancılı günlerin yaşandığını görüyoruz ve bizler bu sancılı günlerde birlik bütünlük içerisinde, partimize ve birbirimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmak zorundayız. Değerli yoldaşım, bağlı bulunduğun ilçeye git ve görev iste, bu onurlu mücadeleye omuz ver destek ol. Yoksa bil ki yarın çok geç olacaktır.

           Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir ömür dilerken, unutmayın ki; bu toprakları, memleketimizi içinde bulunduğu karanlıktan yine biz Cumhuriyet Halk Partililerin azmi, kararlılığı, birlik ve beraberliği kurtaracaktır. Bu mücadelede Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Başkanı olarak ben de, her zaman olduğu gibi size her daim bir kardeş kadar yakın, bir telefon ile ulaşabileceğiniz mesafede olduğumu belirtir, sağlık mutluluk ve başarı dileklerimle saygılar sunarım.

 

Yılmayacağız, yorulmayacağız, usanmayacağız, mücadeleye her koşulda devam edeceğiz.”  
          

Editör: TE Bilişim