Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Gençlik Kolları üyeleri Huzurevi’ni ziyaret etti. Pazar Günü gerçekleşen ziyarete CHP Bilecik İl Gençlik Kolları ve Merkez İlçe Kolları üyeleri katıldı.

CHP Gençlik kolları, Bilecik Huzurevi ziyareti gerçekleştirerek orada yaşayan yaşlılar ile çok güzel zaman geçirerek onlarla çeşitli etkinlikler yaptı. Geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen ziyaret sonrası hem gençler hem de huzurevi sakinleri çok mutlu bir şekilde ayrıldılar. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Gençlik Kolları onların yaşadığı sıkıntıları not ettiler. 

Huzurevi sakinleri yapılan bu ziyaretten çok mutlu olduklarını ve gençlerin sürekli yanlarına gelerek kendilerini ziyaret etmek istediklerini ve gençlerin de her ay geleceklerinin sözünü verdiler. Ziyaret sonrası açıklama yapan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Esentürk; ‘Biz yaptığımız bu ziyaret ile huzurevinde yaşayan yaşlılarımızın yalnız olmadıklarını, onların her zaman yanında olduğumuzu, onların moral ve motivasyonunu en üst seviyede tutmak için elimizden gelenin yapacağımızın sözünü verdik. Bizi çok güzel ağırlayan Başta Huzurevi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerimiz her ay devam edecek. Yaptığımız bu ziyaretin sosyal sorumluluk olduğunu düşünüyoruz ve herkesin o tatlı insanları ziyaret etmesini diliyoruz’ dedi.

Editör: TE Bilişim