CHP İl Başkanı Metin Yaşar ve beraberindeki İl Yönetimi, Meclis Üyeleri ve partililerden oluşan kalabalık bir grup,  kurulum aşamasını tamamlayan İYİ Parti İl teşkilatını parti binasında ziyaret etti. CHP’lileri İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Gürses, İl Yönetimi ve partililer karşıladı.

BAŞKAN YAŞAR: “GÜÇBİRLİĞİ YAPMA ZAMANI GELMİŞTİR”

Gerçekleşen ziyarette, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Gürses’e, Merkez İlçe Başkanı Aliye Selviler’e ve yönetimde bulunan kişilere hayırlı olsun temennisinde bulunan CHP İl Başkanı Metin Yaşar, “Geçmişte birlikte olduğumuz, birçoğu birlikte siyaset yapmış olduğumuz arkadaşlarımızla beraber olmak ben ve benimle gelen arkadaşlarım  adına çok mutluluk verici bir olay. Şahsım ve onlar adına seçilmişliklerinden  dolayı her iki Başkanımı da kutlamak istedik.

Görev alan bütün arkadaşalrıma da başarılar diliyorum. Sonuçta hepimizin ortak mücadelesi bu ülkede daha iyi ve güzeli halkımıza yaşatmak. Ülkemiz çok zor koşullardan geçiyor. 2019’a geldiğimizde insanlar ya demokrasiyi seçecekler ya da diktatöryal yapıyı seçecekler. Özgürlüklerden yana, insan haklarından yana, eşitlikten yana, paylaşımdan yana, ülkede çok büyük boyutlarda olan gelir dağılımından yana , adaletsizliğe karşı tavır alan herkesin artık güçbirliği yapma zamanı gelmiştir. Çünkü önümüzdeki süreç bunu biraz daha sorumlu kılmaktadır.

 Bu ilişkilerimiz, bu diyaloglarımız bundan sonraki süreçte daha da sık devam edecek. Bunun sıklığının belirleyicileri sonuçta yine Genel Merkezlerimiz olacak. Umarım bu birliktelik çok güzel sonuçlar alır. Hep birlikte demokrasiden yana, parlamenter sistemden yana tavrımızı açık ve net koymalıyız. Diktatöryal yapıya, tek adama dayalı rejim değişikliğine  karşı  hep birlikte mücadele vermemiz gerektiğine inanıyorum. Bunun bir nezaket ziyareti olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum ve tekrar Başkanlarımıza hayırlı olsun diliyorum.”dedi.

BAŞKAN GÜRSES “ÜLKEMİZİN GİDİŞATINDAN MEMNUN OLMADIĞIMIZ KONUSUNDA HEMFİKİRİZ”

Konuşmasında temiz bir siyasetin önemini vurgulayan İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Gürses de ülke gidişatından memnun olmadıkları noktasında hem fikir olduklarını ifade etti. Başkan Gürses, “küçük ve güzel bir şehirde siyaset yaparak milletimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bu aslında bizim sürekli görmeyi arzu ettiğimiz bir tablo. Seçim atmosferinde aramızda dönem dönem kırıcı şeyler olabiliyor ama ilimizde bu seçim bittikten sonra derhal normal haline dönüyor. Abi kardeşlik herşeyin önüne geçiyor. Bu konuda sizlerin bu nazik ziyareti, bundan sonraki Bilecik’in siyasetine de örnek olması açısından çok değerli. Bizden sonraki arkadaşlarımızın da bu hukuku bozmadan siyaset yapmasını istiyoruz. Hepimiz Bilecik’in insanıyız. Sizlerin de ülkemizin gidişatından memnun olmadığınız konuların hepsinde hemfikiriz zaten. İnşallah çözüm noktalarında da hemfikir oluruz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim