CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 29 Mart'ta İstanbul mitingi öncesi Bilecik'e geleceği öğrenildi.

Açıklanan son 53  il arasında miting listesinde Bilecik'in yer almaması sonucu CHP İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet'in Çarşamba günü Ankara'ya giderek CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükleri ve 29 Mart günü Bilecik'te miting için söz aldıkları öğrenildi.

Geçen günlerde ilimize gelen CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimler öncesinde ilimizi ziyaret edeceğini söylemişti.

Geçtiğimiz hafta  CHP'nin resmi internet sitesinden yayınlanan miting programı ek listesinde Bilecik'in isminin bulunmaması ise kafaları karıştırmıştı.

Daha önce ismi açıklanan 49 ile ek olarak Malatya, Ardahan, Kars ve Adıyaman'a gidecek olan Kılıçdaroğlu, 53 ili ziyaret edeceği açıklanan iller içerisinde Bilecik'in bulunmaması şaşkınlık yaratırken, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız'ın “Kılıçdaroğlu Bilecik'e gelecek” demesi “kurusıkı salladı” olarak yorumlanmıştı.

Gazetemizde ve internet sitemizde bu haberin yer almasının ardından CHP yetkilileri harekete geçti.

Çarşamba günü Ankara’ya giden İl Başkanı Karaahmet’in CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ile buluşarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp 29 Mart İstanbul mitingi öncesi Bilecik'e uğrayıp miting yapma sözü aldığı öğrenildi.

Seçimlere bir gün kala 29 Mart’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bilecik'e gelerek CHP Belediye Başkan adayı Dr. Sungur Turan'a destek istemesi seçimleri etkilemesi beklenirken bu miting CHP'nin altın vuruşu olarak  gösteriliyor.

Editör: TE Bilişim