Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Örgütü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünde alternatif çelenk töreni düzenlendi.

Her resmi bayramda olduğu gibi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümünde de, Cumhuriyet Halk Partisi alternatif çelenk töreni düzenlendi. Törene; CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve partililer katıldı.

Cumhuriyet Meydanındaki resmi törenin ardından gerçekleşen alternatif törende, Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 

30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, “CHP Bilecik Ailemiz ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atamıza çelengimizi sunduk. Ey Büyük Atatürk; Açtığın Yolda, Gösterdiğin Hedefe, Durmadan Yürüyeceğimize And İçeriz!!”” dedi.

Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, açıklamasında “30 Ağustos Zafer Bayramımızda Sevgili ailem Cumhuriyet Halk Partisi ile Ata’mıza duyduğumuz sonsuz sevgi ve saygının nişanesi olan çelengimizi sunduk. Ebedi Başkomutanımız, Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarına sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum.” ifadelerine yer verdi. Kemal Atlan

Editör: Korkmaz Kesik