CHP’liler Pazar günü Belekoma-Yörsan’da verdikleri kahvaltıda bir araya geldiler. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde, fikir alışverişi yapmak için gerçekleştirilen ‘aile kahvaltısına’ çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan CHP Bilecik İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet, aile arasında fikir değerlendirme ve tecrübelerden feyzalma toplantısında buluştuklarını ifade ederek, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinin, sadece yerelde değil, ülke genelinde çok önemli bir seçim olduğunu vurguladı.


Karaahmet, "Bu seçim, Türkiye'nin son virajıdır. Bu seçim, ciddi anlamda 11 yıldır dönüştürülmeye çalışan Türkiye Cumhuriyeti'nin idari yapısının, halkının sosyal yapısının sorgulanacağı ve engelleneceği bir seçimdir" diyen Karaahmet şöyle devam etti: “Gelinen noktada, Türkiye'de rejim büyük bir tehlike içindedir. Bu seçim, Türkiye'nin son virajıdır. Bu seçim, ciddi anlamda 11 yıldır dönüştürülmeye çalışan Türkiye Cumhuriyeti'nin idari yapısının, halkının sosyal yapısının sorgulanacağı ve engelleneceği bir seçimdir. Dolayısıyla, bu seçimler Bilecik'in, Bozüyük'ün seçiminden ziyade, Türkiye'nin seçimidir."


CHP olarak birlik ve dayanışma içerisinde seçimleri kazanacaklarını ve Türkiye'de en büyük ve tek alternatifin CHP olduğunu söyleyen Başkan Karaahmet, Bilecik'ten çok umutlu olduklarını ve diğer partilerden bir adım daha önde olduklarını sözlerine ekledi.

Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan da yaptığı konuşmada, önceki dönemde CHP'ye hizmet eden tecrübeli üyelerle fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiklerini dile getirerek, Bilecik'te seçimleri alacaklarına inandığını söyledi.


CHP Bilecik Belediye Başkan adayı Dr. Sungur Turan ise partilileri birlik ve dayanışmaya davet ederek, "30 Mart seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde, birlik ve beraberliğe, dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu açıktır. Bu seçimi, hep beraber tüm partililerin dayanışması ve birliğiyle kesin olarak alacağız" ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam eden toplantıya, Türkiye Değişim Hareketi İl Başkanı Nurten Özçakır, CHP'nin önceki dönem il başkanları, kadın kolları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.


Editör: TE Bilişim