CHP, 31 Mart yerel seçimlerine yaklaşırken yapılan çalışmalar hakkında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Yapılan açıklamada, CHP ve İYİ Parti’nin ittifak adayı Semih Şahin’in çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği belirtilirken şu ifadelere yer verildi:

“Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını dile getiren Şahin günün ilk saatlerinden gece geç saatlere kadar dur durak bilmeden çalışıyor.

CHP ile İYİ Parti arasında yapılan Güç Birliği’nin vermiş olduğu güç ve azimle birlikte her iki partinin de 31 Mart Seçimlerinde Bilecik ve İlçelerinde ne kadar iddialı durumda oldukları Bilecik kamuoyunda sürekli Millet İttifakı adaylarının konuşulmasını sağlıyor.

Millet İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP İl Başkanı Metin Yaşar ve İYİ Parti İl Başkanı Soner Hızlı, İl ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, her iki partinin Yönetim Kurulları, kadınlar ve gençler tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor.

Küçük Sanayi Esnafını, Fabrikaları, Esnafı, İşçileri, Memurları tek tek ziyaret ederek Bilecik’te görmüş oldukları sorunları ilk ağızdan dinleyen Belediye Başkan Adayı Semih Şahin vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Milletvekili Yaşar Tüzün ile birlikte çalışmalarına devam eden Şahin, 31 Marta kadar ‘çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız, vatandaşlarımız bana ve Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarıma güvensin, Sorunların çözümü olacağız’ dedi.

Millet İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2 Aralık 2018 tarihinde yapılan Belediye Başkan Adaylığı Ön Seçiminden galip çıkarak 3 Aralık itibari ile çalışmalarımıza başladık. 19 Şubat günü Adaylıkların kesinleşmesiyle de çalışmalarımıza hız verdik. Bu güne kadar gittiğimiz fabrikalarda, esnafta, işçisinde, memurunda, ev hanımında maalesef ki hiç iyi tablo ile karşılanmadık. İşsizlik başta olmak üzere Bilecik’imizde plansız bir şehirleşme hakim durumda. İnsanlarımızın rahat nefes alamadığı, sosyal yaşam alanlarının olmaması, ve buna benzer birçok sorunun aktarılması beni derinden üzmüş durumda. Beni sevindiren durum ise vatandaşlarımızın 31 Mart’ı bir dönüm noktası olarak görmeleri, geleceğe umutla bakmaları, Yaşanılabilir bir Bilecik’in mümkün olduğunu görmeleri. Bu güne kadar gittiğimiz vatandaşlarımızın çoğu Bilecik’te en iddialı Aday Semih Şahin demelerinin sebebi de budur. Önceliğimiz Bilecik’imizi hep birlikte planlayacağız. Mutlu bir Bilecik’i hep birlikte gerçekleştireceğiz’ dedi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 31 Mart Seçimlerinde en güçlü adayın Millet İttifakı Adayı Semih Şahin olduğunun altını çizdi. Tüzün yapmış olduğu açıklamada ‘Yerel Seçimler öncesi durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sabahın ilk ışıklarında başlayan çalışmalarımız gece geç saatlere kadar devam ediyor. Gencinden yaşlısına, işçisinden memuruna herkese ulaşarak daha güzel bir Bilecik’in mümkün olduğunun altını çiziyoruz. Hükümet yetkililerinin söylediği gibi ülkemizde maalesef pembe bir tablo yok. Görünen o ki izlenen politika ile de olmayacak. Vatandaşlarımız 31 Mart günü Belediye Başkanı, İl ve Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlarımızı seçecekler, fakat hükümet yetkililerine de bir mesaj verecekler. Vatandaşlarımızın önüne gelen bu sandık aslında en büyük fırsattır. 31 Mart akşamı verilecek mesaj ile yetkililerin yapmış oldukları hatalı politikaları gözden geçirmelerini sağlayacaktır. İnanıyorum ki başta Büyükşehir Belediyeleri olmak üzere Bilecik’imizde ve İlçelerimizde Millet İttifakının Adayları seçimi kazanacak, seçimin sonunda da Bilecik kazanacaktır. Altını çizmeliyim ki Bilecik Belediye Başkan Adayımız Semih Şahin bilgisiyle, tecrübesiyle, donanımıyla en güçlü adaydır. Bilecik’in kazanması için, Yaşanılabilir bir Bilecik için önümüzdeki yıllarda marka şehir olabilmek için bütün hemşerilerimden Adayımız Semih Şahin’e destek istiyoruz’ dedi.”

Editör: TE Bilişim