Cafer Elmas
Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaklaşan yerel seçimler öncesi kamu personelleri hariç parti içinde aday adayı başvuruları dün itibari ile son buldu.
Bilecik Merkez Belediye Başkanlığına 3 adayın başvurduğu bu isimlerin Av. Akın Olcay, Nevin Tan ve Mehmet Seven olduğu belirtilirken, Merkez İl Genel Meclis üyeliği aday adaylıklarına Halit Gölcan, Hikmet Turan, Ahmet Başkan, Sadık Dindar, Ali Aktepe, Fatma Aşık, Belediye Meclis üyeliklerine de Necla Eker, İsmail Engin Dindar, Mehmet Bayındır, Bakiye Oral, Erdoğan Çatkın, Ali Çakır ve Fatma Tatar'ın başvurdukları öğrenildi.
Öte yandan Bozüyük'te Metin Torun'un Belediye Başkanlığı aday adaylığına başvurduğu, Gölpazar'ın da mevcut Belediye Başkanı Vedat Kazıcı'nın, Pazaryeri'nde ise İlyas Dirik'in aday adaylık başvurularını yaptıkları belirtildi.
Vezirhan beldesinde ise Belediye Başkanlığı için Hüseyin Oktay ile Yaşar Akkamış'ın aday adaylığına başvurdukları, Bayırköy'de ise Hüseyin Kaygısız ile Hüseyin Karaağaç'ın aday adaylığı için başvuruda bulundukları öğrenildi.
Dodurga ise Selim Temel'in aday adaylığı için başvuru yaptıkları belirtilirken, Söğüt ve Osmaneli'de ise başvuru olmadığı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim