CHP Söğüt teşkilatı, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin  geçtiğimiz Cumartesi günü Söğüt’te yaptığı konuşmasında CHP’ye yaptığı sert eleştirilerden dolayı kınama mesajı yayınladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Dün meydanlarda birbirlerine ip atanlar, bugün ip atanların iplerine sarılarak düştükleri yok oluş batağından çıkmaya çalışırken, köklerini Kuva-yı Milliye'den alan Kurtuluş Savaşını yapmış, devlet kurmuş bir partinin KİMLİĞİNİ sorgulama gafletine düşmüşlerdir.

Kendilerine yakıştırdıkları kimliği bize yakıştıramayanlar, T.C. ibaresine karşı çıkmak, andımızın okullarda okutulmasına destek vermemek, terörist başının kardeşinin TRT'de konuşturulmasının araştırılma önergesine karşı oy kullanmaksa bu kimlik size çok yakışmıştır.

Bizler Söğüt Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak kuruluş ve kurtuluşun kenti olan Söğüt ilçesinde yaşıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Her yerel seçimde Söğüt'ü istiyor olmanız fakat Söğüt için hiç bir şey yapmıyor olmanızın utancının size yeteceği kanısındayız.

Cumhuriyet Halk Partililer olarak dün ak dediğimize bugün kara demeyerek dik duruşumuzu her zaman göstermişizdir.

Haklıdan yana değil, zalimden yana olanlar dönek ve korkak olurlar. Güç merkezi değiştikçe dönüp fırıldak olurlar. Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Söğüt'te yaptığı açıklamayı KINIYORUZ.

Cumhuriyet Halk Partisinin kimliğini tartışmaya kendisinin hakkı ve haddi olmadığı düşüncemizi Kamuoyuna Saygılarımızla sunarız.”

Editör: TE Bilişim