7 Haziran seçimlerinde Bilecik’te oylarını artıran CHP hedef büyüttü. 1 Kasım seçimlerinde 2 milletvekili iddiasıyla kampanya başlatan CHP’de partinin önde gelen isimlerinden Muharrem İnce Bozüyük’e, Mustafa Balbay da Bilecik’e gelerek seçmenlerle buluşacak.

Seçimlerin 1 Kasım’da yapılmasının kesinleşmesinin ardından dur durak bilmeden ilçeleri ve köyleri dolaşan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün,  kampanyanın son bölümüne çalışmalarını hızlandırarak başlıyor. Tüzün önümüzdeki günlerde Bilecik ve Bozüyük’te hazırlanan seçim bürolarının açılışını yapacak.

1 Kasım seçimlerinde 2’inci sıradan Hüseyin Elmas’ı göstererek Bozüyük’e verdiği önemi vurgulayan CHP’nin Bozüyük’teki açılışına Yalova Milletvekili Muharrem İnce de katılacak. Cumhuriyet Meydanı’nda hazırlanan seçim bürosunun açılışı 10 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’de yapılacak. Konuşmalarıyla kamuoyunda büyük yankı uyandıran Muharrem İnce açılışta Bozüyüklülere hitap edecek.

CHP’nin Bilecik merkezde hazırladığı seçim bürosunun açılışı da görkemli olacak.  13 Ekim Salı günü saat 15.00’de açılışı yapılacak olan seçim bürosunda CHP İzmir Milletvekili, Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay Bileciklilerle buluşacak.

Her iki seçim bürosu açılışında gövde gösterisi yapmaya hazırlanan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün,  1 Kasım’daki hedeflerinin Bilecik’te iki milletvekilliğini de kazanmak, Türkiye’de de iktidara gelmek olduğunu vurguladı.

7 Haziran seçimlerinden bu yana halkla iç içe olduğunu anlatan Tüzün, şunları söyledi:

“Halkımız aradan üç ay gibi kısa bir süre geçmesine karşın neden yeniden seçime gidildiğinin farkında. Ne oyunlar çevrildiğini halkımız çok iyi görüyor. Partiler seçim beyannamelerini açıkladı. 7 Haziran’da bize “kaynak nerede” diye soran iktidar şimdi bizden kopya çekip vaatte bulunuyor. İşte CHP farkı bu. Biz bu seçimde yine vaatlerimizi çok iyi anlatacağız. 7 Haziran öncesi olduğu gibi yine kimseyi hedef almayacağız. Herkesi, her kesimi kucaklayacağız. Çünkü biz kavga etmeye değil, ülkeyi yönetmeye talibiz. Hiç kimse düşmanımız, hasmımız değil. Seçime kadar iktidardakiler her türlü oyuna başvurabilir. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Bilecik’te, ilçelerimizde ve köylerimizde yine çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. İkinci sıra adayımız Hüseyin Elmas, CHP örgütümüz, CHP gönüllülerimiz ile birlikte yine Bilecik’i adım adım dolaşacağız.”

Editör: TE Bilişim