CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 28 Eylül Salı günü Bilecik’e gerçekleştireceği ziyaretler öncesinde aralarında Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Afyon Milletvekili Burcu Köksal, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ve Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen’in bulunduğu heyet kentte gövde gösterisi yaptı.

28 Eylül Salı günü ilk olarak Bozüyük’e gelecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun sivil toplum örgütleri ile bir araya geleceği ardından da Bilecik merkeze geçip burada bir takım açılışlarda bulunacağı öğrenildi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Bilecik’e gelmesine sayılı günler kala kente adeta çıkartma yapan Milletvekilleri halkı genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun programına davet ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığında İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun kente yapacağı ziyaretler masaya yatırıldı. Ardından Tevfikbey Caddesinde esnaf gezisi yapan heyet, sonrasında da Atatürk Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, “28 Eylül 2021 Salı Günü CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bozüyük ve Bilecik programları öncesinde Bursa Milletvekilimiz Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Burcu Köksal, Balıkesir Milletvekilimiz Ensar Aytekin ve Manisa Milletvekilimiz Bekir Başevirgen ile birlikte gerçekleşecek etkinlikler hakkında değerlendirmelerde bulunduk.”ifadelerine yer verdi.

Ziyaretlere CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ile Ali Şahinoğlu, Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, Gölpazarı İlçe Başkanı Turgay Yılmaz ve Söğüt İlçe Başkanı Yusuf Sert katıldı.

Diğer yandan Bilecik Belediyesi’ni ziyaret eden Milletvekilleri Başkan Vekili Semih Tuzak ile görüşme gerçekleştirirken, 5 milletvekilinin olduğu programda Belediye Başkanı Semih Şahin’in bulunmadığı gözlendi.

Editör: TE Bilişim