Vatan Partisi İl Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

Vatan Partisi İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, saldırının arkasındaki faillerin ve güçlerin kimler olduğunun ortaya çıkartılması gerektiği aktarılırken, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Konuya ilişkin yapılan basın açıklamada,

“21 Nisan 2019 günü vatanımızı savunurken şehit olan Mehmetçiğimizin cenazesinde Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çirkin bir saldırı olmuştur. Bilecik Vatan Partisi İl Yönetimi olarak bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Şehitlerimiz bu milletin tamamının şehididir. Şehirler etrafında toplandığımız, birlik olduğumuz ve birlik olmak zorunda olduğumuz bir dönemde böyle provokatif olaylara meydan vermemek zorundayız.

ABD’nin ülkemizde çeşitli düşünceleri birbirine düşürmek, halkı karşı karşıya getirmek için bu tür provokatif eylemlere kalkışacağı unutulmamalıdır ve bu tür eylemlere geçit verilmemelidir. Milletimizin ekonomik ve siyasi sıkıntılarını aşmak için birlik olmaz zamanıdır.

Bu vesile ile CHP genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, faillerin ve arkasındaki güçlerin ortaya çıkartılması istiyoruz.”ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim