Mart 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerde hareketlilik artarken,2 Aralık’ta önseçime gidecek olan ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nden kimi Belediye Başkanı adayı görmek istersiniz?’ anketimiz ile Bilecik kamuoyunun nabzını tutuyoruz.

        Yerel seçimlerde Ak Parti karşısında Bilecik’te en güçlü siyasi parti konumunda olan Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkanlığı aday adaylığı noktasında 4 isim yarışa girerken kamuoyu 2 Aralık’ta gerçekleşecek olan önseçime kilitlendi.

        Cumhuriyet Halk Partisi tabanında önseçim yaklaştıkça heyecanda artıyor. Yaklaşık 900 üyenin önseçimde adaylara oy vermek için sandık başına gitmesi beklenirken, uzun yıllar devlette yöneticilik yapan ve son olarak da İstanbul'da İcra Müdürlüğü'nden emekli olduktan sonra memleketine dönen Hüseyin Korkman, Belediye eski Başkanlarından Mustafa Cinoğlu’nun oğlu olan, Bilecikspor’un eski Başkanı İsmail Cinoğlu ile Belediye Meclisinde yaptığı muhalefet ile Bilecik’in birçok sorununu gündeme taşıyan CHP Meclis Üyesi ve Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Seyfi Özgen ve sürpriz isim olarak çıkan İstanbul Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Fen İşleri Daire Başkanı Semih Şahin isimleri oylanacak.

Merakla beklenen önseçim öncesi internet sitemiz üzerinden oylamaya sunduğumuz anketimiz ile kamuoyunun nabzını tutuyoruz.

Oylamaya katılmak için aşağıdaki linke tıklayınız…

http://www.yarin11.com/chp-de-kimi-belediye-baskani-adayi-gormek-istersiniz-anket,15.html

Editör: TE Bilişim