CHP Bilecik Miiiletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Faik Akarkarasu Bozüyük’te halka seslendi, Bozüyük adeta sallandı.

24 Haziran seçimlerine bir gün kala Bozüyük’te vatandaşlarla bir araya gelen CHP Milletvekili adayları’na Bozüyük büyük ilgi gösterdi. Adeta sevgi selinin yaşandığı Bozüyük’te çok sayıda kişi Tüzün ve Akarkarasu için meydanları doldurdu.

Vatandaşlara ilk olarak seslenen Akarkarasu, "Türkiye kararını verdi, Türkiye değişim istiyor” dedi. Akarkarasu şu ifadelere yer verdi: Vatandaşımız kendinden toplanan kamu bütçelerinin bireysel menfaatleri için çarçur  edilmesini istemiyor. Bu seçimde AK parti 1. Sıra adayı Sayın Selim Yağcı’ya üç tane soru sordum. Bir tanesine cevap veremedi. Bu beyzadelerin  bireysel reklamları için heba ettikleri 432 milyar dolar ülkemizin iç ve dış borcu var. Bu dünyaya her gelen bebek borçlu geliyor. Bu olsa olsa rant ekonomisinin, paşazadelerin iktidarıdır. Buna hep beraber son vereceğiz. Sanayisiyle, tarımıyla, madeniyle büyümek için Cummhuriyet için demokrasi için geleceğiniz için Cumhurbaşkanlığında Sayın Muharrem İnce’ye Milletvekilliğinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne gücü değişimde taze kanda büyük Türkiye’de birleştik.” Dedi.

Akarakarasu’nun ardından konuşan Tüzün ise Bozüyük’ün gelişmesi ve iyileştirilmesi için parlamentoda verdiği mücadelenin AK Parti zihniyeti tarafından engellendiğini belirterek bu seçimde CHP için oy istedi.

Tüzün şöyle konuştu:

“Yaklaşık 55 gündür bütün Türkiye’yi ve Bilecik’in her yerine gidip dönüşümün nasıl olacağını anlattık. Vatandaşlarımız gittiğimiz her yerde, ‘bu sefer tamam’ dedi. Erken seçimin konuşşulmaya başladığı dönemde AKP ve MHP liderleri Türkiye’de erken seçim demek bu ülkeye yapılacak en büyük hainlik demektir diye açıklamalarda bulunuyorlardı.

Bir kapkaç, baskın seçim yapalım bu seçimden biz kazançlı çıkalım diyerek 24 Haziranda baskın seçim yapılıyor. Bunu yapanlar bugüne kadar Türkiye’yi kumpasla yöentmeye alışmış kişilerdir. 24 Haziran’da diğer partiler katılamasın biz de bu arada malı götürelim dediler ama bu şeytani düşünceleri ayaklarına dolandı. Onlar koltuklarını düşünüp saray ittifakı kurdu biz de milletimizi düşünüp millet ittifakını kurduk.

Cumhurbaşkanı adayımız sayın Muharrem İnce’nin 50 günde 107 miting yapıp 70’e yakın il merkezine gitmesi ve televizyonlardaki performansı onlarda ince bir hastalığa neden oldu. Sayın İnce’nin bu performansını görünce CHP’nin bütün tabanı buna inandı ve kampanyaya yardımcı oldu.

Bozüyük için parlamentoda ilçemizin sektörel teşvik programına alınması için kanun teklifi verdim. Metristepe’mnin milli park olması için kanun teklifi verdim. Bzüyükümüze gümrük müdürlüğü kurulması için kanun teklifi verdim,  işsizliği önlemek istedim ama orada verdiğimiz kanun tekliflerini, önergeleri red eden de AKP zihniyeti... Bu nedenle AKP’ yi bu seçimlerde cezalandıracağnıza bu seçimde oy vermeyeceğine inanıyorum.” Dedi.

Editör: TE Bilişim