Cumhuriyet Halk Partisi’nin her sosyal sınıf ve meslek grubunun genel ve özel sorunlarını bildiğini ve çözüm önerilerini değerlendirdiğini belirten CHP Bilecik Milletvekili Aday Adayı Avukat Faik Akarkarasu, bu kapsamda polislerin sorunları için de önerdiği çözüm önerilerini gündeme getirdi.

Açıklamasında “çözüm odaklı bir siyaset” vurgusu yapan Akarkarasu, polis memurlarının katsayı problemine değinerek “ 3600’e yükseltilerek çözülecek” dedi.

 Akarkarasu şu ifadelere yer verdi:

“Siyasetin yaygın hamaset üslubu hepimizi sıkmaktadır.

Çözüm, siyasetin temel amacıdır.

Seçim sürecinde sorunların tespiti ve çözümüne ilişkin yol ve yöntem izlemek temel tercihimiz olacaktır.

Tarımdan(BİLECİK İLİNİN NEDEN YILLARDIR AVRUPA BİRLİĞİ DESTEKLİ KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ – IPPARD- KAPSAMINA BURSA VE KÜTAHYA’NIN KAPSAM İÇİNDE OLMASINA KARŞIN KAPSAM DIŞI BIRAKILMASI),sanayiye ,üretimin her kesiminde yer alan tüm hususlara ilişkin çözüm önerilerimiz olacağı gibi emeğin en yüce değer olması ilkesi ile tüm toplum kesimlerinin sorunlarında çözüm üretmeye çalışacağız.

Uzun süredir konuşulan, ısıtılıp sonra da buzdolabına kaldırılan polis memurlarının en temel sorunu olan ek gösterge 3600’e yükseltilerek çözülecektir.

Yine bu meslek mensuplarının fazla çalışma süreleri İLO standartlarına bağlanarak fazla çalışma için fazla mesai ücreti düzenlemesi temel alınacaktır.

İstirahatli zamanlarda ek görev yazımı sorunu çözülecektir

Yıllık izin kullanımı objektif kriterlere göre belirlenmesi sağlanacaktır.

Diğer meslek grupları, toplum kesimlerine ilişkin ise çözümlerimizi tek tek sunacağız.”

Editör: TE Bilişim