İstiklal Mahallesi sakinleri dün akşam Dr.Sungur Turan’ı ve CHP Örgütünü misafir etti. CHP heyeti tüm mahalleye kapı kapı dolaşarak kentsel dönüşüm handikaplarını anlatan broşürlerden dağıttılar. CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan’ı da alarak kapı kapı dolaştılar. Kentsel Dönüşümle ilgili bilgilendirmelerde bulunan Turan, “Kentsel Dönüşüm Rantsal dönüşümün kendisi olmuştur. CHP iktidarında mahalle sakinleri kendi hakları olan mülklerini hiçbir rant sağlayıcı birime teslim etmeyecektir. Bizler sosyal demokratlar olarak rant sahiplerinin değil vatandaşın hakkını koruyup kollayacağız.”dedi.



TURAN: “yönetilen bir Bilecik değil yöneten bir Bilecik için yola çıktık”

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Dr.Sungur Turan, halkçı belediyeciliğe vurgu yaparak; “Halktan kopuk bir belediyeciliğe son vererek, şeffaf bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağız, yönetilen bir Bilecik değil yöneten bir Bilecik için yola çıktık. Bilecik halkı 31 Mart sabahı yepyeni, temiz ve umut dolu bir sabaha uyanacak, sorunlarına çözüm çözümlerine destek olacağız. Yandaşın değil vatandaşın yanında yer alacağız. Bizim en ufak bir lekemiz yok, bilen biliyor. Amacımız sadece Bilecik halkının dürüst bir yönetim anlayışı ile bir araya gelmesi ve halkı yok sayarak değil halkın kendisiyle birlikte yönetmesidir.


“BİLECİK İÇİN AYDINLIK BİR GELECEK CHP İLE YARIN KADAR YAKINDIR.”

Bilecik için aydınlık bir gelecek, CHP ile yarın kadar yakındır. Çünkü aydınlık geleceğin tek alternatifi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Demokrasinin gereği olan katılımcılık bizim yadsınamaz gerçeğimizdir. Halkı yok sayarak hiçbir yere varılmaz. Nitekim bugün görüyoruz ki halkı yok sayan iktidar sahipleri her türlü yalanı mubah kılarak halkımızın emeğini resmen sömürmektedir. ”


KARAAHMET: “HUKUK VE ADALET AYAKLAR ALTINDA”

CHP Bilecik İl Başkanı Av.Çağatay Karaahmet ise ülke gündemine dair tespitleriyle, hukuk ve adaletin ayaklar altına alındığını vurgulayarak, “ değerli arkadaşlarım, Türkiye hassas bir süreç yaşıyor, önümüzdeki yerel seçimler Türkiye’nin bir dönüm noktası haline geldi.  Kişisel menfaat ve siyasi güç uğruna hükümet,  karşısına çıkan herkesi hiçe saymaktadır, ikinci bir kurtuluş mücadelesiyle karşı karşıyayız. Bu mücadelede başarılı olmanın tek yolu güç birliği yapmaktır, gelinen noktada bugün Cumhuriyet Halk Partisi tüm Türkiye’de olduğu gibi Bilecik’te de birleştirici güç olacaktır.


“adayımız Dr. Sungur Turan Bilecik’in birleştirici gücüdür”

Değerli arkadaşlarım, 30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerle yolsuzluk ve adaletsizliğin saltanatına büyük bir darbe vuracağız. Bu süreci  yeni bir Kurtuluş Savaşı olarak görüyoruz, bu sebeple vatan için, cumhuriyet için, gelecek için toplumun her kesimiyle güçbirliği yapıyoruz, bu yolda bu mücadeleye omuz veren ve vermek isteyen, destek veren,  elini uzatan herkese kapımız açıktır. CHP Türkiye’nin Birleştirici gücüdür. CHP Bilecik’in Birleştirici gücüdür. Adayımız Sn. Dr. Sungur Turan Bilecik’in birleştirici gücüdür. iktidardan memnuniyetsizlik duyan tüm vatandaşlarımızı bu birleştirici güce destek olmaya davet ediyorum. ” dedi.




Editör: TE Bilişim